Büyükçekmece'de Sitede Sokak Köpeginin Üzerine Kaynar Su Döküldü

Büyükçekmece'de Sitede Sokak Köpeginin Üzerine Kaynar Su Döküldü

Büyükçekmece’de bir sitede vatandaslar tarafindan beslenen sokak köpegi, vücuduna kaynar su dökülmüs halde bulundu. Köpeklere bakan hayvansever kadin aylar önce baska bir köpege daha ayni saldirinin yapildigini iddia etti.

Olay, geçtigimiz hafta Büyükçekmece’de bulunan bir sitede yasandi. Site sakini hayvan sever Özlem Taser, site çevresinde bulunan besledigi sokak köpeklerinden birisini vücudunda yaralar olusmus sekilde buldu. Köpegi Beylikdüzü’nde bulunan bir veteriner klinigine götüren Taser’e burada veteriner hekim tarafindan üzerine kaynar su döküldügü söylendi. Olay karsisinda sok yasayan kadin, köpegin tüm bakimlarini üstlenirken ayni sitede aylar önce bir baska köpege daha kaynar su döküldügü ögrenildi. 1 haftadan uzun süredir bakim altina alinan köpegin yasayacagini ögrenilirken olayin kim ya da kimler tarafindan yapildigi ise henüz ögrenilemedi.

Yasanan olayi anlatan Taser, “Soka girdik diyebilirim. Cani çok aciyordu nereye kaçacagini bilemiyordu. O anda hiç ummadigimiz bir manzara ile karsilastik. Daha öncede olmustu baska bir köpege. Bu yasanan ikinci olay. Biz site sakinlerinden süpheleniyoruz. Kim oldugunu bilmiyoruz. Istenilmiyor bu köpekler. Biz zararsiz olduklari sürece canlarimiza dokunulmasini istemiyoruz. Zaten bir olaya karisinca bizde belediye veteriner hekimlerini ariyoruz gelip aliyorlar. Sikinti yok takip ediyoruz zaten. Istenmiyor köpekler. Sitede çogu insan evlerinde can besliyor bakiyorlar ama sokak köpekleri hiç istenmiyor. Hiçbir sekilde istemiyorlar. Seveni de var sahip çikani da var. Biz ilk gördügümüzde kabuk vardi. Gittigimiz veteriner hekim tedaviye götürdügümüz yerde cerrahi veteriner hekim bir insanoglunun yaptigi bir olay dedi.

Haslanmis su kaynamis su. Bilerek yapilmis yani” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile