Büyükkiliç Açiklamasi 'Kayseri'de Saglik Alaninda En Güzel Hizmetler Veriliyor'

Büyükkiliç Açiklamasi 'Kayseri'de Saglik Alaninda En Güzel Hizmetler Veriliyor'

Kayseri Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, hayirsever Keskinkiliç Ailesi’nin destegiyle yapimi tamamlanan Yahyali Devlet Hastanesi bünyesindeki Diyaliz Ünitesi Açilis Töreni’ne katildi. Baskan Büyükkiliç; “Türkiye’mizin her yerinde, özellikle Kayseri’de saglik alaninda en güzel hizmetler veriliyor” dedi.

Yahyali Devlet Hastanesi içerisinde bulunan diyaliz merkezinin yenilenerek daha konforlu ve modern bir merkez haline getirilen diyaliz ünitesinin açilis töreni gerçeklesti. Yahyali ilçesinde hayirsever tarafindan yapimi tamamlanan ve yeni yerine tasinan Diyaliz Ünitesi Açilis Töreni’ne Baskan Büyükkiliç’in yani sira, AK Parti Kayseri Milletvekili S. Bayar Özsoy, Yahyali Kaymakami Mehmet Kaya, Il Saglik Müdürü Dr. Mehmet Ersan, hayirsever Esat Keskinkiliç ile ailesi ve ilçe sakinleri katildi.

Saygi durusunda bulunulmasi ve Istiklal Marsi’nin okunmasiyla baslayan törende konusan Baskan Büyükkiliç; “Yahyali’mizin güzel insanlarini sevgiyle, saygiyla muhabbetle selamliyorum. Hayirli bir ise imza atilmasinin ve burada mütevazi tören yapilmasini anlamli buluyorum” dedi.

Büyükkiliç, Kayseri’nin hayirsever sehri olduguna vurgu yaparak; “Biz birlik ve beraberlik anlayisi ile dayanisma içerisinde milletvekillerimizle, bakanlarimizla, sivil toplum kurulusu teskilatlarimizla, en önemlisi hayirseverlerimizle çalisiyoruz. Merkeziyle, tasrasiyla, bu güzel ilçeler ve sehir anildiginda akla hayirseverlik gelir. O hayirseverligin bir örnegini burada yasiyoruz” diye konustu.

Yahyali Devlet Hastanesi’nin 5 yildizli otel konforunda hizmet verdigini söyleyen Baskan Büyükkiliç, “Cumhurbaskanimiza Allah uzun ömür versin. Burada 75 yatakli, 5 yildiz konforunda bir otel niteliginde saglik hizmeti veren bir müesseseden bahsediyoruz. Burada ‘insani yasat ki devlet yasasin’ felsefesinin en güzel örnekleri veriliyor. Türkiye’de ve Kayseri’de saglik hizmeti denilince gerçekten kalite, fedakârlik ve insana verilen deger akla geliyor” seklinde konustu.

Büyükkiliç, Kayseri’de saglik alaninda en güzel hizmetlerin verildigine vurgu yaparak; “Türkiye’mizin her yerinde, özellikle Kayseri’de saglik alaninda en güzel hizmetler veriliyor. Sehir Hastanesiyle, Tip Fakültesi Hastanesiyle, 30’a yakin akredite saglik kuruluslariyla, en güzel hizmetler veriliyor. Sayin Cumhurbaskanimiza, Sayin Bakanimiza ve saglik çalisanlarimiza dua ediyorum, minnet duyuyorum” dedi.

AK Parti Kayseri Milletvekili S. Bayar Özsoy da babasinin 1976 yilinda böbrek yetmezliginden vefat ettigini söyleyerek, o dönem tedavi olabilmenin çok zor oldugunu anlatarak, duygu dolu anlar yasadi. Yahyali Kaymakami Mehmet Kaya ise yeni diyaliz ünitesinin ilçeye kazandirilmasina katki sunan hayirsever Keskinkiliç ailesine tesekkür ederek, ünitenin hayirli olmasini diledi. Yahyali Belediye Baskani Esat Öztürk ise Baskan Büyükkiliç’a ilçeye yaptigi hizmetlerden dolayi tesekkür ederek; “Yahyali’miz açisindan bereketli bir güne besmele çekmis olduk. Saglik sektöründe birçok güzelliklere sahidiz. Gönülden, yürekten Büyüksehir Belediye Baskanimiza tesekkürümüz var, vekilimize tesekkürümüz var. Büyüksehir’imizin yaptigi buradaki hizmetleri hem yerinde inceleyecegiz hem de baskanimiza bu vesileyle huzurlarinizda tesekkür etmek istiyorum” ifadelerini kullandi. Turizm konusunda ilçeye yapilan yatirimlara da deginen Baskan Öztürk; “Sag olsun, turizm diyoruz, büyüksehir belediyemizin öncülügünde Kapuzbasi yolumuza bir güzellik, bir konfor getirmis oldular. Büyüksehir Belediye Baskanimiza, Kirsal Hizmetler Daire Baskanligimiza ve basta da valimiz olmak üzere gönülden tesekkür ediyorum. Biz istiyoruz, Allah razi olsun ‘yok’ dediklerine sahit degilim” dedi.

Kayseri Il Saglik Müdürü Dr. Mehmet Ersan da yaklasik 1 yili askin süredir Kayseri’de görev yaptigini ve kendisini Kayseri’de olmaktan dolayi sansli hissettigini dile getirerek; Kayseri’nin huzur ve mutluluk verici bir sehir oldugunu kaydetti.

Konusmasinda, Kayseri’nin kolayliklarin sehri oldugunu paylasan Ersan, sebebini ise bir ihtiyaç oldugunda bir hayirseverin çikmasina baglayarak, saglik çalisanlari olarak bu anlamda sansli olduklarini kaydetti.

Il Saglik Müdürü Ersan ayrica, Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç’in da bir ihtiyaç oldugunda mekân bulmak noktasinda hem de doktor olmasi nedeniyle duyarlilik göstererek, hiç ikiletmeden ne ihtiyaç varsa, hayirseverlerle de baglanti kurup kolaylik sagladigini belirtti ve Baskan Büyükkiliç’a tesekkür etti.

Hayirsever Esat Keskinkiliç da Allah’in kendilerine verdikleri emanetin sadece yönünü belirlediklerini ifade ederek, bu hayri anneannesi ve dedesi için yaptiklarini dile getirip, destek verenlere tesekkür etti. Konusmalarin ardindan protokol tarafindan ünitenin açilisi yapilirken, Baskan Büyükkiliç, hastalari da ziyaret ederek, geçmis olsun dileklerinde bulundu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile