Büyükkiliç Açiklamasi 'Ulasim Karti Yardim Basvurulari Basladi'

Büyükkiliç Açiklamasi 'Ulasim Karti Yardim Basvurulari Basladi'

Kayseri Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, yeni egitim ve ögretim yilinda ihtiyaç sahibi ilkokul, ortaokul ve lise ögrencilerine yönelik okullarina günlük ulasim saglamalari için aylik 150 binislik ‘Ulasim Karti’ yardimi basvurularinin basladigini duyurdu.



Gönüllere dokunan projeleri bir bir hayata geçiren ve Büyüksehir Belediyesi olarak geçtigimiz egitim ve ögretim döneminde 2 milyon TL tutarinda ihtiyaç sahibi ilkokul, ortaokul ve lise ögrencilerine ulasim karti yardimi yapan Baskan Büyükkiliç, yeni dönemde de ögrencilere bu destegi sürdürecek. Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, konu ile ilgili yaptigi açiklamada, Büyüksehir Belediyesi’nin 2022-2023 egitim ögretim yilinda ihtiyaç sahibi ailelerin ögrencilerine yönelik ulasim destegi baslatildigini hatirlatti.

2 MILYON TL TUTARINDA YARDIM YAPILDI

Büyükkiliç, 2022-2023 egitim ögretim yilinda yaklasik 2 milyon TL tutarinda ulasim yardimi yapildigini söyledi.

Baskan Büyükkiliç, geçtigimiz dönem ilkokul, ortaokul ve lisede okuyan Melikgazi, Kocasinan, Talas, Hacilar ve Incesu ilçelerinde ikamet eden ihtiyaç sahibi 2 bin 329 ailenin 3 bin 234 ögrencisi için günlük olarak okullarina ulasim saglamalari ve sosyal hayata aktif olarak katilabilmeleri için aylik 150 binis tanimlanan ulasim karti yardimi yapildigini vurguladi.

MERKEZ 5 ILÇEDE EGITIM GÖREN IHTIYAÇ SAHIBI AILELERIN ÖGRENCILERI FAYDALANACAK

Büyükkiliç, 2023-2024 egitim ögretim yilinda da Melikgazi, Kocasinan, Talas, Hacilar ve Incesu ilçelerinde ikamet eden ihtiyaç sahibi ailelerin ilkokul, ortaokul ve lisede egitimine devam eden ögrencileri için aylik 150 binislik ulasim karti yardimlari için basvurularin basladigini duyurdu.

4 EYLÜL PAZARTESI BASVURULAR BASLADI

Baskan Büyükkiliç, gelecegin mimari olan gençler ve ögrenciler ile ailelerinin her zaman destekçisi olmaya devam edeceklerini vurgulayarak basvurularin, 4 Eylül 2023 Pazartesi günü Büyüksehir Belediyesi’nin internet sitesi ‘www.kayseri.bel.tr’ adresindeki online hizmetler kismindan ögrenci ulasim yardimi basvuru formu üzerinden yapilacagini söyledi.



Gençleri ve çocuklari yarinlarin gelecegi, umudu olarak gördüklerini belirten Büyükkiliç, “Geçtigimiz hafta kirtasiye yardimlari için basvurular baslamisti. Simdi de ulasim karti yardim basvurulari basladi.

Egitim-ögretimin hemen her kademesine yönelik, her türden katkiyi, destegi yapmaya gayret gösteriyoruz. Ögrencilerimizin yaninda olmayi da sürdürecegiz” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile