Büyükkiliç, Genç MÜSIAD Genel Kurulu'na Katildi

Büyükkiliç, Genç MÜSIAD Genel Kurulu'na Katildi

Kayseri Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, Genç Müstakil Sanayici ve Is Adamlari Dernegi’nin (MÜSIAD) 14. Olagan Genel Kurulu’na katildi.

Bir dügün salonunda gerçeklesen, saygi durusu, Istiklal Marsi okunmasi ve Kur’an-i Kerim tilaveti ile baslayan genel kurulda Baskan Büyükkiliç önderliginde Kayseri Büyüksehir Belediyesi’nin 3 yilda yaptigi yatirim ve hizmetlerin anlatildigi sinevizyon gösterisi de izletildi.

Birbirinden önemli projelerin ve yatirimlarin yer aldigi tanitim videosunun izlenmesinin ardindan sunucunun ‘Biz izlerken yorulduk, baskanimiz çalisirken yorulmadi’ diyerek, gönül belediyeciliginin en güzel örneklerini sergileyen Baskan Büyükkiliç’i kürsüye davet etti.

Baskan Büyükkiliç, genel kurulda yaptigi konusmada, “MÜSIAD’imiza yakisir bir sekilden nezih bir ortamda yapilan genel kurulun hayirli ugurlu olmasini Cenab-i Allah’tan niyaz ediyorum. Gençlerin pesinden kosmak kolay degil, onun için icraatlarimizi hizli bir sekilde sayarak pesinizden yetismeye çalisiyoruz, sizlere layik olmaya çalisiyoruz. Biz mazeret üretmiyoruz, degerli bakanlarimizla, milletvekillerimizle, teskilatlarimiza, en önemlisi dava, yol arkadasi olmaktan onur duydugumuz Cumhurbaskanimiz ve kiymetli ekibiyle, 16 ilçe belediye baskaniyla el ele vermek suretiyle yolumuza devam etmeye çalisiyoruz” diye konustu.

30 büyüksehir arasinda yatirim gideri performansiyla Türkiye’de ilk sirada yer aldiklarini animsatan Büyükkiliç, “Sizlere layik olma baglaminda 30 büyüksehir içerisinde degerlendirmelerde en çok yatirima pay ayiran bir büyüksehir olarak birinci sirada telakki edilmemizin de sehrimize layik olma yolunda bu sehrimize yakistigini ifade etmek istiyorum” dedi.

Baskan Büyükkiliç, yapilan hizmetler ve projelerin ekip çalismasi oldugunu vurgulayarak, “Kayseri müzeler sehri, kütüphaneler sehri. Kayseri’mizde kültürel, turizm açidan yaptigimiz çalismalarda en güzel konuma ve duruma ulastirmaya özen gösteriyoruz. Spor alaninda ve KAYMEK’imizin yaptigi çalismalar ile 160 bin kisiye temas ettigimizi, kitap fuari ile 800 bini askin kisiye ulastigimizi hatirlatmak istiyorum” ifadelerini kullandi.

Kayseri’nin endüstri ve ticaret merkezi oldugunu söyleyen Büyükkiliç, kentte 3 organize, 1 serbest bölge, 2 teknopark oldugunu, dördüncü organize sanayi bölgesinin yolda oldugunu ve besinci organizenin de sera organizesinin olacagini sözlerine ekledi.

Genel Kurul’da yapilan seçimde Genç MÜSIAD Kayseri Sube Baskanligi’na seçilen Mustafa Yelkenoglu’nu tebrik eden Büyükkiliç, önceki baskan Kadir Andaç’a da yaptigi çalismalardan dolayi tesekkür etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile