Büyükkiliç, Talas'ta Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Kayseri Büyüksehir Belediye Baskani Memduh Büyükkiliç, Talas'ta mahalle muhtarlariyla bir araya geldi.

Belediyeden yapilan yazili açiklamaya göre, Talas Belediye Meclis Salonu'nda gerçeklestirilen toplantiya Talas Belediye Baskani Mustafa Yalçin, AK Parti Kayseri Il Baskan Yardimcisi Fatih Üzüm, AK Parti Talas Ilçe Baskani Hasan Nuri Kus, MHP Talas Ilçe Baskani Mehmet Akbulut, Genel Sekreter Yardimcilari Hamdi Elcuman ve Bayar Özsoy, daire baskanlari ile muhtarlar katildi.

Muhtarlara seslenen Büyükkiliç, ortak akil ve istisareye önem verdiklerini, bu anlayisla yerinde hizmet yapildiginda israfin da olmayacagini belirtti.

Muhtarlarin tavsiyelerini aldiklarini ve ona göre program olusturduklarini anlatan Büyükkiliç, "Hiçbir zaman ayristirmadan, ötekilestirmeden, siyasi boyutuyla kimseyi dislamadan tüm kardeslerimizi bagrimiza basiyor, Kayseri'de 1,5 milyonun, Talas'imizda yaklasik 200 bin kisinin belediye baskani olarak kendisini ifade ediyor ve bu anlayis içerisinde de çalismalarimizi sürdürüyoruz." ifadelerini kullandi.

Talas Belediye Baskani Yalçin da Büyükkiliç'in ilçelerde bir seferberlik olusturdugunu, kendilerini hiç yalniz birakmadigini ifade etti.

Toplantida, 2021 yilinda yapilan hizmetler konusulurken, 2022'de de yapilmasi gereken çalismalar konusunda muhtarlarin tavsiyeleri alindi.????

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile