Büyükkiliç'tan 16 Ilçe Belediye Baskani Ile 'Dogal Gaz' Toplantisi

Büyükkiliç'tan 16 Ilçe Belediye Baskani Ile 'Dogal Gaz' Toplantisi

Kayseri Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, 16 ilçe belediye baskani ve Büyüksehir Belediyesi’nin de ortagi oldugu Kayserigaz yetkilileri ile birlikte etrafli bir yatirim degerlendirme toplantisi yapti.

Büyüksehir Belediyesi Baskanlik Toplanti Salonu’nda Dr. Memduh Büyükkiliç’in baskanliginda gerçeklesen toplantiya, 16 ilçe belediye baskaninin yani sira Genel Sekreter Yardimcilari Hamdi Elcuman ve Ali Hasdal, SOCAR Türkiye Dogal Gaz Is Birimi Tarife, Yatirim ve Paydas Iliskileri Dagitim Baskan Yardimcisi Ertan Yildiz ve ekibi katildi.

Kayserigaz’in yönetiminde Büyüksehir Belediyesi’ni de temsil eden Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, tüm ilçelere dogal gaz konularini ele aldiklari yatirim degerlendirme toplantisi yaptiklarini belirtti.

Baskan Büyükkiliç, Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan ve Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakani Fatih Dönmez basta olmak üzere, Kayserili bakanlara, milletvekillerine, Azerbaycanli yetkililere bu konudaki girisim ve desteklerinden dolayi tesekkür etti.

Baskan Büyükkiliç, dogal gaz çalismalarinda faaliyetlerin verimli yürütüldügünü de vurgulayarak, emegi geçenlere tesekkür etti.

Toplantida Baskan Büyükkiliç, tüm ilçe belediye baskanlarinin bu konuda istek, talep ve yorumlarini dinledi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile