Büyükkiliç'tan Baskanlarla 'Proje' Zirvesi

Büyükkiliç'tan Baskanlarla 'Proje' Zirvesi

Kayseri Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, AK Parti Kayseri Il Baskani Fatih Üzüm, il yönetimi, ilçe belediye baskanlari ve AK Parti ilçe baskanlari ile birlikte Büyüksehir Belediyesi’nde bir araya gelerek, kentte yapilacak projelerle ilgili degerlendirmelerde bulundu.

Yatirimdan yatirima, hizmetten hizmete kosan anlayis içerisinde çalisan, gastronomiden turizme, sagliktan egitime ve spordan ekonomiye kadar birçok yatirim ve projeyi Kayserililerin hizmetine sunan Baskan Dr. Memduh Büyükkiliç, yapilan yatirimlari degerlendirmeye ve yapilacak hizmetlerle alakali talepleri dinlemeye özel önem veriyor. Bu çerçevede, Kayseri Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, AK Parti Kayseri Il Baskani Fatih Üzüm, il yönetimi, ilçe belediye baskanlari ve AK Parti ilçe baskanlari ile birlikte Büyüksehir Belediyesi’nde bir araya geldi.

Baskanlik makaminda gerçeklesen görüsmede, tüm ilçelerde yapilan, yapimi devam eden ve programa alinan yatirimlar ile sehrin gelecegine yönelik projeler masaya yatirildi.

Birlik, beraberlik ve dayanisma mesaji veren Baskan Büyükkiliç, Kayseri için belediye baskanlariyla omuz omuza verip, yatirimdan yatirima, hizmetten hizmete kosmaya devam edeceklerini ifade etti.

Uyum kültürüne dikkat çeken Büyükkiliç, “Her zaman uyum içerisinde, ortak akil ile sehrimize hizmet etmek için bulustugumuz baskanlarimiza tesekkür ederim. AK Parti Il Baskanimiz Fatih Üzüm, il yönetimi, ilçe belediye baskanlarimiz ve AK Parti’mizin ilçe baskanlari ile birlikte sehrimizde yapacagimiz projelerle ilgili degerlendirmelerde bulunduk. Rabbim birligimizi, beraberligimizi daim etsin” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile