Büyükkiliç'tan MHP'ye Iade-I Ziyaret

Büyükkiliç'tan MHP'ye Iade-I Ziyaret

Kayseri Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç; AK Parti Kayseri Il Baskani ve Melikgazi, Kocasinan, Talas belediye baskanlariyla birlikte Cumhur Ittifaki ortagi Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri Il Baskani Seyit Demirezen’e iade-i ziyarette bulundu.

Yerel seçimlerde milletin iradesi ile yeniden Büyüksehir Belediye Baskani seçilen Baskan Dr. Memduh Büyükkiliç, Cumhur Ittifaki Ortagi Milliyetçi Hareket Partisi’nin Kayseri Il Baskanligi’na nezaket ziyaretinde bulundu. Baskan Büyükkiliç’a MHP ziyaretinde AK Parti Il Baskani Fatih Üzüm, Melikgazi Belediye Baskani Mustafa Palancioglu, Kocasinan Belediye Baskani Ahmet Çolakbayrakdar ve Talas Belediye Baskani Mustafa Yalçin ile partililer de eslik etti. Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, MHP’liler tarafindan kapida karsilanirken, MHP Kayseri Il Baskani Seyit Demirezen ve partililer Büyükkiliç’a bir kez daha hayirli olsun temennilerini iletti. Ziyaretten duydugu memnuniyeti dile getiren Demirezen, hep birlikte çalismaya devam edeceklerini ifade etti.

Cumhur Ittifaki vurgusu yapan Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, “Biriz, beraberiz, hep birlikte Cumhur’uz, hep birlikte Kayseri’yiz. Huzur içerisinde, sehrimizi gelecege tasimak adina gece gündüz demeden çalismaya devam edecegiz” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile