Büyüksehir 2024 Yilinda Da Pinarbasi'ya 'Kirsal' Yatirimlarini Sürdürüyor

Büyüksehir 2024 Yilinda Da Pinarbasi'ya 'Kirsal' Yatirimlarini Sürdürüyor

Kayseri Büyüksehir Belediyesi Kirsal Hizmetler Daire Baskanligi, 2024 yilinin ilk 5 ayinda Pinarbasi’ya yatirimlarini ve hizmetlerini sürdürürken, bu kapsamda, 2 bin 700 ton asfalt yama malzemesi kullanilarak 70 mahalle yolunda yaklasik 350 kilometre üzerinde asfalt çalismasi yapildi.

Kayseri Büyüksehir Belediyesi ekipleri kirsalda sürdürdügü altyapi ve ulasim çalismalariyla mahalle sakinlerinin konforunu arttirmaya devam ediyor. Bu kapsamda, 2024 yilinin ilk 5 ayinda Büyüksehir Belediyesi Kirsal Hizmetler Daire Baskanligi tarafindan Pinarbasi ilçe mahallelerine birçok yatirim yapildi. 122 mahallesi ve 625 kilometre asfalt yol agi ile Pinarbasi’da 2024 yili içerisinde, 2 bin 700 ton asfalt yama malzemesi kullanilarak, 70 mahalle yolunda yaklasik 350 kilometre üzerinde asfalt bakim onarim çalismasi yapildi. Ayrica, 2 adet greyder, 2 adet dozer ve 1 adet ekskavatör olmak üzere 5 adet is makinesi ile 15 mahallenin 112 kilometre arazi yollarinin bakim onarimi da gerçeklestirildi.

Büyüksehir, vatandaslarin ulasim konforunda da birçok çalisma gerçeklestiriyor

Vatandaslarin ulasim konforunda da birçok çalisma gerçeklestiren Büyüksehir Belediyesi ekipleri tarafindan, 25 kilometre yolun asfalt öncesi yol bakim onarim çalismasi yapildi. Öte yandan muhtelif mahalle yollarinda 132 metre çesitli çap ve ebatta korige boru kullanilarak, yol su geçisi saglandi.

Öte yandan Pinarbasi geneli tüm mahalle yollarinda trafik ekiplerince kontrolleri yapilmis eksik olan 150 direk, 155 isaret levhasi montaji yapilarak trafik güvenligi saglandi. Büyüksehir Belediyesi, 29 is makinesi ve 52 personel ile çalismalarina bu alanda devam ediyor.

Ayrica Büyüksehir Belediyesi ekipleri tarafindan Yukaribeyçayir Mahalle Camii’ne abdesthane de yapilirken, Yeregeçen Camii minaresi yapim isinin temeli de tamamlandi, minare için ise malzeme hazirlaniyor. Hilmiye Camii minaresi, Oguzlar Camii minaresi, Altiparmak Mahalle Camii ve Kiliçkisla Mahalle Camii, Aslanbeyli Mahalle Camii’nde de çalismalar sürüyor.

14 mahalleye insaat malzemesi, tesisat malzemesi, elektrik malzemesi gibi malzeme destegi verildi

Büyüksehir Belediyesi, sosyal yasamla birlikte tarim ve hayvanciligi desteklemek amaci ile her türlü yatirimi, faaliyet ve hizmeti planlamak, uygulamak, uygulatmak ve koordinasyonunu saglayip sonuçlandirmak için çalismalarini sürdürüyor. Kirsal mahallelerde sosyal tesislerin ihtiyaçlarinin giderilmesi kapsaminda 14 mahalleye insaat malzemesi, tesisat malzemesi, elektrik malzemesi gibi malzeme destegi de verildi.

Büyüksehir Belediyesi tarafindan ilçenin mahallerinde ihtiyaç duyulan yapim ve malzeme tespit çalismasi ve maliyetlendirme çalismalari devam ediyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile