Büyüksehir 3 Farkli Noktada Ücretsiz Kurban Kesim Hizmeti Verdi

Büyüksehir 3 Farkli Noktada Ücretsiz Kurban Kesim Hizmeti Verdi

Antalya Büyüksehir Belediyesi, Kurban Bayrami’nda vatandaslara ücretsiz kurban kesim hizmeti sunuyor. Bu kapsamda 3 farkli noktada temiz, hijyenik ve saglikli kosullarda kurban kesim islemleri gerçeklestiriliyor.

Antalya Büyüksehir Belediyesi Kurban Bayrami’nda kesim islemlerinin hijyenik kosullarda gerçeklesmesine büyük önem vererek veteriner hekimler gözetiminde deneyimli kasaplarla kurban kesim islemlerini titizlikle gerçeklestiriyor. Ücretsiz kurban kesim hizmeti, Yesilbahçe Mahallesi Portakal Çiçegi Bulvari arkasi Kapali Çarsamba Pazari, Soguksu Mahallesi Persembe Pazari ve Dösemealti Ilçesi Kömürcüler Mahallesi Kömürcüler Hayvan Pazari’nda gerçeklestiriliyor.

Siran numarasi verildi

Usta kasaplar tarafindan Islami usullere uygun bir sekilde gerçeklestirilen kurban kesimi sirasinda çok sayida temizlik görevlisi ve büyüksehir personeli de hizmet veriyor. Büyüksehir veterinerleri de vatandaslarin kurbanliklarini saglik açisindan kontrol ederken, kesimler sira numarasina göre yapiliyor. Vatandaslarin son derece memnun kaldigi hizmet kapsaminda sira numarasi gelen vatandasin kurbanligi titizlikle kesilerek kisa sürede parçalanip, posetlenerek sahibine teslim ediliyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile