Büyüksehir, Aydin'in Yollarini Yenileniyor

Büyüksehir, Aydin'in Yollarini Yenileniyor

Aydin Büyüksehir Belediyesi, hizmet odakli ve katilimci belediyecilik anlayisi ile yatirimlarina her geçen gün bir yenisini daha eklemeye devam ediyor. Kente yeni yollar kazandirmak ve mevcut yollari yenilemek için çalismalarini sürdüren Fen Isleri Dairesi Yol Yapim ve Bakim Subesi ekipleri, Nazilli ilçesi 75. Yil Bulvari’nda kazi çalismalarina basladi.



Büyüksehir Belediyesi, kentin birçok noktasindaki caddeleri daha güvenli ve konforlu yollari vatandaslarin kullanimina sunuyor. Fen Isleri Dairesi Yol Yapim ve Bakim Subesi ekipleri, Nazilli 75. Yil Bulvari’nda da kazi çalismalarini sürdürüyor. Ekipler, kazi çalismalarinin ardindan sicak asfalt serimine baslayacak. Tüm bu islemlerin ardindan sürüs güvenligi için çizgi ve kaldirim düzenleme çalismalari yapilarak yolun çehresi bastan asagi yenilenecek.

Büyüksehir Belediyesi’nin yaptigi çalismalarla daha konforlu yollara sahip olduklarini dile getiren vatandaslar, Baskan Çerçioglu’na tesekkür etti. Çerçioglu, hizmet odakli belediyecilik anlayisi ile çalismalarina devam edeceklerini ifade ederek, ‘‘Vatandaslarimizin en iyiyi hak ettigini bilerek yatirimlarimiza devam ediyoruz’’ dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile