Büyükşehir Belediye Başkanı Akyürek, Ktb Meclis Toplantısı'na Konuk Oldu

Konya Ticaret Borsası meclis toplantısı, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek'in katılımıyla gerçekleştirildi.

Konya Büyükşehir Belediye Başkan Tahir Akyürek, KTB Meclis Salonu'ndaki toplantının açılış konuşmasında, bölgenin ve Türkiye'nin kalkınmasında büyük katkıları olan KTB'nin meclis toplantısına katılmaktan dolayı mutlu olduğunu ifade etti.

KTB'nin yaptığı çalışmalarla Konya'nın, tarımsal anlamda gelişmesinde ve ekonomik kalkınmasında başrol oynadığına dikkati çeken Akyürek, ''Borsa tarafından yürütülen projeler tamamlandığında KTB dünya standartlarında bir borsa olacaktır'' dedi.

KTB Meclis Başkanı Hüseyin Çevik, Konya'yı dünyada örnek bir şehir haline getiren ve yaşanabilir iller arasında ilk sıralara yükselten Konya Büyükşehir Belediye Başkanı ve ekibine teşekkür etti.

KTB Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Uğur Kaleli de dünyada üretimin, ticaretin, siyasetin ve yaşama biçimlerinin değiştiğini belirterek ''Sınırların bile değiştiği bu ortamda Türkiye, değişimin önemli bir aktörü olma yolunu seçmiştir'' dedi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile