Büyükşehir Belediye Başkanı Kocaoğlu Huzurevini Ziyaret Etti

Büyükşehir Belediye Başkanı Kocaoğlu Huzurevini Ziyaret Etti

Ramazan Bayramı dolayısıyla Gürçeşme Zübeyde Hanım Huzurevi’nde kalan yaşlıları ziyaret eden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, birlik ve beraberlik mesajları verdi.

Huzurevinin bahçesinde yaşlılarla buluşan Başkan Kocaoğlu, alkışlarla karşılandı. Yaşlılara huzur, sağlık ve barış dolu bir bayram dileyen Kocaoğlu, “Terör yok olsun” diyerek alkışlar arasında iki beyaz güvercini gökyüzüne saldı.

Yoğun iş temposundan dolayı bir süredir huzurevine gelemediğini ancak eşi Dr. Türkegül Kocaoğlu’nun sık sık ziyaretlerde bulunduğunu anımsatan Kocaoğlu, "Bildiğiniz gibi yoğun bir süreç geçiriyoruz. Bizleri yetiştiren büyüklerimize, geleceğimiz çocuklarımıza, kentimize ve ülkemize layık olabilmek için geceli gündüzlü çalışıyoruz" diye konuştu.

Konuşmasında ülke gündemini meşgul eden terör olaylarına da değinen Kocaoğlu, sözlerini, "Bu Ramazan ayında maalesef içimizi burkan, hepimizi üzüntüye boğan birçok olay yaşadık. Terör iyice başkaldırdı. Başka hükümet, ana muhalefet partisi olmak üzere tüm siyasilerin terörün bitmesi için sen-ben kavgasını bırakıp çaba göstermelerini diliyorum" temennisinde bulundu .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile