Büyüksehir Belediye Baskani Murat Zorluoglu, 19 Ekim Muhtarlar Günü'nü Kutladi

Trabzon Büyüksehir Belediye Baskani Murat Zorluoglu, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayisiyla kutlama mesaji yayimladi.

Zorluoglu, mesajinda, göreve geldigi günden itibaren sorunlarin çözümü noktasinda mahalle muhtarlariyla el ele vererek çalistiklarini belirtti.

Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan'in muhtarlara verdigi önem dogrultusunda 19 Ekim tarihinin 2015'te Muhtarlar Günü ilan edildigini vurgulayan Zorluoglu, milletin güzide temsilcisi ve hizmetkari muhtarlarin, 19 Ekim Muhtarlar Günü'nü tebrik etti.

Zorluoglu, demokrasi kültürünün ilk basamagini teskil eden muhtarlarin, devletin tüm kurumlari ile mahalle sakinleri arasinda önemli bir köprü görevi gördügünün altini çizdi.

Fedakarca ve özveriyle çalisan muhtarlarin, vatandasin sorunlarinin çözüme kavusturulmasinda son derece büyük bir öneme sahip olduguna dikkati çeken Zorluoglu, su degerlendirmede bulundu:

"Göreve geldigimiz ilk günden itibaren 18 ilçemizde bulunan 704 mahallemizdeki muhtarlarimizla yol arkadasligi yapmaktayiz. Mahalleleri için gecesini gündüzüne katarak çalisan muhtarlarimizla sik sik bir araya gelerek sorunlarin çözümü noktasinda yogun gayret göstermekteyiz. Sorunlarin yerinde tespitine verdigimiz önem dogrultusunda, gittigimiz ilçelerde muhtarlarimizin sorunlarini bizzat dinliyor, çözümü noktasinda birlikte karar veriyoruz."

Zorluoglu, Cumhurbaskani Erdogan'in muhtarlarla ilgili hassasiyetinin, idareciler olarak kendilerine örnek teskil ettigini de vurgulayarak, sunlari kaydetti:

"Gelecegin Trabzon'unu insa etmek noktasinda en önemli paydaslarimiz arasinda yer alan muhtarlarimiza Büyüksehir Belediyemizin kapilari sonuna kadar açiktir. Sehrimizi daha ileri noktalara tasimak adina el ele vererek çalismaya devam edecegiz. Bu duygu ve düsüncelerle demokrasimizin temel tasi, milletimizin güzide temsilcisi ve hizmetkâri muhtarlarimizin 19 Ekim Muhtarlar Günü'nü tebrik ediyor, kendilerine aileleriyle birlikte saglikli ve mutlu bir ömür diliyorum."

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile