Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın Koltuğunu 4'üncü Sınıf Öğrencisi Meltem Aksay'a Devretti

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla koltuğunu Fatmagül Özpınar İlköğretim Okulu 4-E sınıfı öğrencisi Meltem Aksay'a devretti.

Başkanlık koltuğuna oturan Meltem Aksay, Mustafa Akaydın'a Atatürk Çocuk Kültür Merkezi'nin açılması dolayısıyla teşekkür ederek, bu tür merkezlerin sayılarının arttırılmasını istedi.

İlçelerden gelerek kentteki liselerde öğrenim gören kız öğrenciler için kalacak yer bulunmasını da talep eden Aksay, toplu taşıma araçlarını kullanan sürücülerin de yabancı dil öğrenmesi gerektiğini ifade etti.

Aksay'ın isteklerini not alan Akaydın, gerekenlerin yapılacağını söyledi.

Her yıl bir çocuk kültür merkezi açacaklarını söyleyen Akaydın, lise öğrencilerine yönelik sosyal tesis yapılması konusunda çalışma başlatacaklarını söyledi.

Belediyenin tasarrufundaki kırmızı otobüslerin sürücülerine İngilizce kursu verildiğini anlatan Akaydın, okul kütüphanesi için bilgisayar sözü de verdi.

Akaydın, Aksay'a dolma kalem ve çeşitli hediyeler verdi.

Daha sonra Aksay ile Akaydın, Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin davetlisi olarak 23 Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarına katılmak üzere Antalya'ya kardeş şehirlerden gelen çocuklarla bir araya geldi. KKTC'nin Magusa, Rusya'nın Rostov ve Çin'in Kunming kentlerinden gelen çocuklar tarafından çiçeklerle karşılanan Aksay ve Akaydın, çocuklara hediyeler verdi.

Çocukların gösterilerini de izleyen Akaydın ve Aksay, toplu fotoğraf çektirdi .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile