Büyüksehir Belediyesi'nde 19 Mayis Coskusu

Büyüksehir Belediyesi'nde 19 Mayis Coskusu

Antalya Büyüksehir Belediye Baskani Muhittin Böcek, 19 Mayis Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayrami dolayisiyla Büyüksehir Belediyesi Hizmet Binasi önündeki Atatürk Aniti’na çelenk sundu. Baskan Böcek, ‘Gençlerimizle birlikte Atatürk’ün yolundan yürümeye devam edecegiz’ diye konustu.

Antalya Büyüksehir Belediyesi, 19 Mayis Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayrami dolayisiyla belediye hizmet binasi önünde tören düzenledi.

Törene, Antalya Büyüksehir Belediye Baskani Muhittin Böcek, Genel Sekreter Cansel Tuncer, ASAT Genel Müdürü Ibrahim Kurt, Genel Sekreter Yardimcilari, daire baskanlari, zabita personeli, ASAT personeli, Antalya Büyüksehir Belediyesi Spor Kulübü sporculari ile Büyüksehir Izcileri katildi.

Tören, Cumhuriyet’in kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün anitina çelenk sunulmasiyla basladi.

Saygi durusunun ardindan, Antalya Büyüksehir Belediye Bandosu (ABBO) esliginde Istiklal Marsi okundu. Baskan Böcek, çelenk töreninin ardindan bandonun çaldigi marslari gençlerle birlikte okudu.

‘Gençlerle Atamizin yolunda yürümeye devam edecegiz’

Antalyalilarin 19 Mayis Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayrami’ni kutlayan Baskan Muhittin Böcek, ‘Tam 105 yil önce Atamizin Samsun’a çikisiyla özgürlük ve bagimsizlik mesalesinin yakildigi Cumhuriyetimizin kurulusuna vesile olan özel bir günü kutluyoruz. Basta Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü silah arkadaslarini, kahraman gazilerimizi ve tüm sehitlerimizi rahmet minnet ve özlemle aniyorum. Atamiz bu bayrami gençlerimize emanet ederek ‘Ey yükselen yeni nesil, Cumhuriyeti biz kurduk onu yüceltecek ve yasatacak olan sizsiniz’ demisti. Bizler de gençlerimizle beraber mavi gözlü dev adamin yolunda yürümeye ant içtik ve yolundan ayrilmadan yürümeye devam edecegiz ’diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile