Büyükşehir Belediyesinden Tuşba İlçesine Asfalt Hizmeti

Van Büyükşehir Belediyesince Tuşba ilçesinde 3 mahalleyi birbirine bağlayan 19 kilometrelik yolda asfalt çalışması tamamlandı.

Merkez ve kırsal ayrımı yapmadan hizmeti kentin her yerine taşıyan Van Büyükşehir Belediyesinin çalışmalarıyla birçok mahalle ilk kez asfaltla tanışıyor.

Büyükşehir Belediyesi tarafından vatandaş odaklı hizmet sloganıyla başlatılan çalışmalar kapsamında bu kez Tuşba ilçesi sınırları içerisinde bulunan Gedelova, Kozluca ve Yalnızağaç mahalle yollarında toplam 19 kilometrelik asfalt ve bin 200 metrekare istinat duvarı yapım işi tamamlandı.

Yol Yapım Bakım ve Onarım Daire Başkanlığına bağlı ekiplerce kısa süre içerisinde tamamlanan yol, köylüye bayram öncesinde ikinci bir bayram sevinci yaşattı.

Yollarda asfalt işlerinin tamamlanmasının ardından Ulaşım Daire Başkanlığına bağlı Trafik Şube Müdürlüğünce yol çizgi işaretleri de tamamlanarak vatandaşın kullanımına sunuldu.

Kışın çamur deryasına dönen, yazınsa toz toprak nedeniyle ulaşımı çileye dönüştüren yollardan kurtulmanın mutluluğunu yaşayan bölge sakinleri, Büyükşehir Belediyesine teşekkür etti.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile