Büyüksehir'de Edremitli Meclis Üyelerine Yeni Görevleri Verildi

Büyüksehir'de Edremitli Meclis Üyelerine Yeni Görevleri Verildi

Balikesir Büyüksehir Belediye Meclisi yeni dönemin ilk toplantisini Büyüksehir Belediye Baskani Ahmet Akin baskanliginda gerçeklestirdi. Edremit Belediye Baskani Mehmet Ertas’in da katildigi toplantida gündem maddeleri görüsülerek karara baglandi.

Balikesir Büyüksehir Belediye Meclisi’nde yapilan yeni dönemin ilk meclis toplantisinda 2023 yili faaliyet raporu görüsüldü. Edremit Belediyesi Meclis Üyeleri, Balikesir Büyüksehir Belediye Meclisi’nde komisyonlara seçildi. Buna göre; CHP’de Plan ve Bütçe Komisyonu Cavit Cebeci, Imar ve Bayindirlik Komisyonu ve Dogal Afet, Deprem ve Kentsel Dönüsüm Komisyonu Nevin Sayman, Turizm ve Tanitim Komisyonu ve Temel Haklar ve Hukuk Komisyonu Erdal Can Özkoca, Kent Estetigi Komisyonu ve Çevre ve Saglik Komisyonu Kemal Kaya Öztoprak, AK Parti’de Kent Estetigi Komisyonu Ahmet Ergit, Turizm ve Tanitim Komisyonu’na Ekrem Umutlu seçildi. Yeni dönemin ilk meclisinde gündem maddeleri oylanarak karara baglandi.

Edremit Belediye Baskani Mehmet Ertas, "Yeni dönemin ilk Balikesir Büyüksehir Belediye Meclis Toplantisi’ni gerçeklestirdik. Heyecan, azim ve çaliskanlikla dolu geçecek bes yil boyunca Balikesir’e hizmet verecek olan Balikesir Büyüksehir Belediye Baskanimiz Ahmet Akin’a, tüm belediye baskanlarimiz ve meclis üyelerimize basarilar diliyor; yeni dönemin Balikesir’imize ve Edremit’imize hayirli olmasini diliyorum. Kentimizin güzel yarinlari için yolumuz daima açik olsun." dedi
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile