Büyüksehir'den 3 Noktada Kurban Kesim Hizmeti

Büyüksehir'den 3 Noktada Kurban Kesim Hizmeti

Antalya Büyüksehir Belediyesi bu yil da Kurban Bayrami nedeniyle ücretsiz kurban kesim hizmeti veriyor. 3 farkli noktada olusturulan kesim yerlerinde hijyen kurallari çerçevesinde randevu sistemiyle ücretsiz hizmet alan vatandaslar uygulamadan memnun oldu.

Antalya Büyüksehir Belediyesi Kurban Bayrami’nda vatandaslarin hijyenik ve saglikli kosullarda kurban kesim hizmeti almasi için günler öncesinden çalismalarini tamamladi. Büyüksehir Belediyesi Tarimsal Hizmetler Dairesi Baskanligi Hayvan Sagligi Sube Müdürlügü tarafindan Dösemealti Kömürcüler Mahallesi’nde bulunan Hayvan Pazari ile Soguksu Mahallesi Persembe Pazari ve Yesilbahçe Mahallesi Kapali Çarsamba Pazari’nda kurulan kurban kesim noktalarinda ücretsiz kesim hizmeti veriliyor.

Sira numarasi ile kesim

Usta kasaplar tarafindan Islami usullere uygun bir sekilde gerçeklestirilen kurban kesimi sirasinda çok sayida temizlik görevlisi ve büyüksehir personeli de hizmet veriyor. Büyüksehir veterinerleri de vatandaslarin kurbanliklarini saglik açisindan kontrol ederken, kesimler sira numarasina göre yapiliyor.

Antalya Büyüksehir Belediyesi’nin sundugu hizmetten memnun olduklarini söyleyen vatandaslar randevulu sistemin sorunsuz çalistigini, kesim hizmetinin de son derece hizli ve temiz sekilde gerçeklestirildigini ifade etti.

Ücretsiz kesim hizmetinden yararlanan vatandaslar yetkililere tesekkür etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile