Büyüksehir'den Akkisla Ilçesine 55 Milyon TL'lik 'Yol' Yatirimi

Büyüksehir'den Akkisla Ilçesine 55 Milyon TL'lik 'Yol' Yatirimi

Kayseri Büyüksehir Belediyesi, Baskan Dr. Memduh Büyükkiliç’in merkez kadar kirsal kesime verdigi önem dogrultusunda Akkisla’da 32 bin ton malzeme kullanilarak, maliyeti 55 milyon TL’lik yol yapim çalismalarina basladi.

Kayseri Büyüksehir Belediyesi, kirsal kesimlerdeki yol yapim çalismalari faaliyetlerini sürdürüyor. Bu çerçevede ilçelerdeki ulasim kosullarini iyilestirmek için dur duraksiz çalisan Büyüksehir Belediyesi, yol yapim çalismalarina Akkisla ile devam etti.

Kayseri Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç’in, merkez ile kirsal mahalleler arasindaki farki en aza indirme anlayisi dogrultusunda faaliyetlerini sürdüren Büyüksehir Belediyesi, Akkisla’daki Gömürgen ve Merkez Mahalleleri yolunda çalisma baslatti.

21 kilometrelik yolda çalisma

Akkisla Gömürgen ve Merkez Mahalleleri yolunda Kayseri Büyüksehir Belediyesi Kirsal Hizmetler Daire Baskanligi sicak karisim asfalt isi dogrultusunda 21 kilometrelik sicak asfalt çalismasina start verdi.

55 milyon TL’lik 32 bin ton malzeme kullanilacak

Akkisla Gömürgen ve Merkez Mahalleleri yolundaki yaklasik 32 bin ton malzeme ile yapilacak bu imalatin Kayseri Büyüksehir Belediyesi’ne maliyeti 55 milyon TL olarak belirlendi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile