Büyüksehir'den Araban'a Hizmet Çikarmasi

Büyüksehir'den Araban'a Hizmet Çikarmasi

Gaziantep Büyüksehir Belediye Baskanvekili Latif Karadag, Fen Isleri Daire Baskani Sevda Usalp, Dis Birimler Sube Müdürü Teoman Ersan ve beraberindeki heyet, Araban’a yapilan hizmetleri yerinde incelemek için ilçeyi ziyaret etti. Baskanvekili Latif Karadag ile beraberindeki heyeti Araban Belediye Baskani Hasan Dogru ve AK Parti Araban Ilçe Baskani Kamil Murat Kasney ilçe girisinde karsiladi.



Gaziantep Büyüksehir Belediyesi Baskan Vekili Latif Karadag, Fen Isleri Daire Baskani Sevda Usalp, Dis Birimler Sube Müdürü Teoman Ersan ve bereberindeki heyet ile Araban Belediye Baskani Hasan Dogru ve AK Parti Ilçe Baskani Kamil Murat Kasney, Araban ilçesine yapilan hizmetleri yerinde inceledi. Hizmetleri yerinde görmek için Araban ilçesine çikarma yapan heyet, Gaziantep Caddesi, Akbudak Caddesi ve Besni Caddesi’nde sicak asfalt öncesi yapilan eski kilitli parke tasi söküm ve dolgu malzemesi çalismalarini yerinde inceledi.

Incelemeler sirasinda Karadag, Usalp, Ersan ile beraberindeki heyete bilgiler veren Belediye Baskani Hasan Dogru ile AK Parti Ilçe Baskani Kamil Murat Kasney, kis mevsiminde yasanan yogun kar yagisi ve donlardan etkilenerek kullanilamaz hale gelen ilçe kirsalindaki mahalle yollarinin da asfaltinin kisa sürede yapilmasi talebinde bulundu.

Belediye Baskani Dogru ile AK Parti Araban Ilçe Baskani Kasney’in taleplerini yerinde bulan heyet, ilçe kirsalindaki mahallelerin bozuk yollarina dolgu malzemesi çekilmesinin ardindan asfalt çalismalarina baslayacaklarini belirtti.

Gaziantep Büyüksehir Belediyesi Baskanvekili Karadag ile Fen Isleri Daire Baskani Usalp, ziyarette yaptigi açiklamada, "Gaziantep Büyüksehir Belediyesi olarak ilçe merkezindeki Gaziantep, Akbudak ve Besni Caddelerinde baslattigimiz çalismalar sonunda sicak asfalt ile kaldirim çalismalarimiza en kisa zamanda baslayacagiz. Kis mevsiminde yasanan yogun kar yagisi ve donlar nedeniyle bozulan ilçe kirsalinin yollarinda da en kisa zamanda dolgu malzemesinin ardindan da satih kaplama çalismalarimizi baslatarak bozuk yol birakmayacagiz" diyerek çalismalar için söz verdiler.

Araban Belediye Baskani Hasan Dogru ile AK Parti Araban Ilçe Baskani Kamil Murat Kasney ise ilçeye yapilan hizmetler için Gaziantep Büyüksehir Belediyesi Baskani Fatma Sahin ile Baskanvekili Latif Karadag, Fen Isleri Daire Baskani Sevda Usalp, Dis Birimler Sube Müdürü Teoman Ersan ile ekiplerine tesekkür etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile