Büyüksehir'den Bakkal Esnafina 3 Bin Bisiklet

Büyüksehir'den Bakkal Esnafina 3 Bin Bisiklet

Gaziantep Büyüksehir Belediyesi tarafindan il genelindeki bakkal esnafina 3 bin sepetli bisiklet dagitildi.

Hasan Celal Güzel Millet Bahçesi’nde düzenlenen törende konusan Büyüksehir Belediye Baskani Fatma Sahin, Gaziantep için talep edilen projelerin Ankara’da dogrudan karsilik buldugunu söyledi.



Ankara’da bütün kapilarin kendileri için açik oldugunu kaydeden Baskan Fatma Sahin, “Gaziantep Büyüksehir Belediyesi, bereket ve rahmet demek. Sizden gelen dualar büyük bir berekete dönüsüyor, büyük bir rahmete dönüsüyor. Hep birlikte bu sehri, bu dünyayi cennet yapmak için gayret gösteren bir ekibiz. Çocuk dostu, anne dostu bir sehir için hep birlikte yürüyecegiz. Hep birlikte, Gaziantep modelini, ’birlikten rahmet dogar ve güç dogar’ modelini, Türkiye modeli ve dünya modeli yapana kadar durmak yok” ifadelerini kullandi.

Gaziantep Esnaf ve Sanatkarlar Odalari Baskani Ismet Özcan ise bakkal esnafinin toplumun önemli bir parçasi olduguna dikkati çekerek, onlara bisiklet dagitiminin daha çok manevi deger tasidigini söyledi.

Özcan, “Gaziantep Büyüksehir Belediye Baskani Fatma Sahin’in bu hususta yaptigi dagitim çalismasi bizler çok mutlu etti. Ben bütün bakkal esnafimiz adina kendisine tesekkür ediyorum” dedi.

Gaziantep Bakkallar ve Bayiler Odasi Baskani Vakkas Katirli, programda büyük bir emegin oldugunu aktararak, basta Büyüksehir Belediye Baskani Fatma Sahin olmak üzere emegi geçen herkese mütesekkir oldugunu söyledi.



Belediye ekipleri, sabah saatlerinden baslayarak kurulumunu yaptiklari bisikletleri, park alaninda bulunan futbol sahasina dizdi. Konusmalarin ardindan bakkal esnafina verilen numara sirasina göre bisikletlerin dagitimi yapildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile