Büyüksehir'den 'Çocuk Sehri Samsun' Etkinligi

Büyüksehir'den 'Çocuk Sehri Samsun' Etkinligi

Samsun Büyüksehir Belediyesi bu yil 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami’ni "Çocuk Sehri Samsun" mottosuyla bes güne yayilan etkinlikler ile kutluyor.

Ilk olarak 18-23 Nisan tarihleri arasinda Büyüksehir Belediyesi Sanat Merkezi bünyesinde açilacak “Çocukça Resim Senligi ve Sergisi” çerçevesinde çocuklarin yaptigi resimler 5 gün boyunca Sanat Merkezi Fuaye alaninda sergilenecek. 19 Nisan 2022 Sali günü “Eti Çocuk Tiyatrosu” tarafindan oynanacak “Mutluluk Denince Akla” oyunu yine Büyüksehir Belediyesi Sanat Merkezi’nde seyirci ile bulusacak.

20 Nisan 2022 Çarsamba günü Batipark Büyüksehir Etkinlik Alaninda “Uçurtma Senligi” düzenlenecek. Çocuklarin tasarladigi uçurtmalarin renklendirecegi gökyüzü sölenine vatandaslar da kendi uçurtmalari ile katilabilecek. 22 Nisan 2022 Persembe günü öncü grup olarak Samsun Büyüksehir Belediyesi Konservatuari ögrencilerinden olusan “Çocuk Korosu Konseri”, ardindan “Burak Kut Konseri” düzenlenecek.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami gününde Büyüksehir Belediyesi Meclis Salonu’nda Çocuk Meclisi düzenlenecek. Büyüksehir Belediye Baskani Mustafa Demir’in baskanliginda toplanan Samsun Büyüksehir Belediye Meclisi’ni o gün çocuklar yönetecek. Belediye Meclisi’ni tamamlayan çocuklar meclisin ardindan Büyüksehir Belediye binasi önünden Tütün Iskelesi’ne kadar “Çocuk Haklari Yürüyüsü” gerçeklestirecek ve Çocuk Haklari Bildirgesi’ni okuyacak.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile