Büyüksehir'den Dev Istihdam Fuarina Ücretsiz Ulasim Destegi

Büyüksehir'den Dev Istihdam Fuarina Ücretsiz Ulasim Destegi

Kayseri Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, Büyüksehir Belediyesi tarafindan 14-15 Mayis 2024 tarihinde düzenlenecek olan ‘Dev Istihdam Fuari’na tüm Kayserilileri davet ederken, katilimcilara da ücretsiz ulasim imkâni sunuyor.

Kayseri Valiligi ve Kayseri Büyüksehir Belediyesi himayelerinde, Kayseri Büyüksehir Belediyesi’nin kentteki kariyer ve istihdam faaliyetlerine destek olma hizmetlerini yürüten kurulusu Kayseri Kariyer Merkezi ile tüm paydaslarinin da is birliginde düzenlenen Dev Istihdam Fuari’na hazirliklar tüm hiziyla sürerken, fuarin katilimini ve faydasini arttirmak için sunulan imkânlar da genisletiliyor. Bu kapsamda Büyüksehir Belediyesi tarafindan Baskan Büyükkiliç’in talimatlari ile KOSB Fuar Merkezi’nde gerçeklestirilecek Dev Istihdam Fuari’na ücretsiz ulasim imkâni taniniyor.

200 Firmanin Katilimi ile Is Veren ve Is Arayanlar Bulusturulacak

Sanayi ve ticaret kenti Kayseri’de is arayan ve isverenleri bulusturmak için faaliyetlerde bulunan, projeler üreten Baskan Dr. Memduh Büyükkiliç yönetimindeki Büyüksehir Belediyesi, Kayseri Valiligi ve Büyüksehir himayelerinde sürece katki saglayan büyük bir organizasyona imza atiyor.

KOSB Fuar Merkezi’nde 14-15 Mayis 2024 tarihinde gerçeklestirilecek Dev Istihdam Fuari’na 200 firma katilim gösterecek. Dogrudan firma temsilcileri ile bir araya gelerek is basvurusunda bulunulabilecek fuara Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, tüm Kayserilileri davet etti.

Büyüksehir’den Dev Fuara Büyük Ücretsiz Otobüs ve Tramvay Destegi

KOSB Fuar Merkezi’nde 14-15 Mayis 2024 tarihinde saat 09.00-17.00’de gerçeklestirilecek Dev Istihdam Fuari’na fuara giden yolculara tramvaylar ücretsiz olarak hizmet verecek. Öte yandan Talas Kaymakamlik, Melikgazi Sosyal Yardim ve Dayanisma Vakfi, Kocasinan Kaymakamlik ve Incesu Kaymakamlik noktalarindan ücretsiz otobüs seferleri de düzenlenecek. Talas Kaymakamlik, Kocasinan Kaymakamlik, Incesu Kaymakamlik noktalarindan saat 09.00’da baslayacak otobüs seferleri, Kocasinan Kaymakamlik noktasindan her yarim saatte bir olmak üzere 15.00’e kadar ve Talas ile Incesu Kaymakamlik noktalarindan her saatte bir saat 15.00’e kadar fuara gidis olacak. Melikgazi Sosyal Yardim ve Dayanisma Vakfi noktasindan ise 09.15’te baslayacak olan ücretsiz otobüs seferleri her yarim saatte bir olmak üzere 15.15’e kadar sürecek. Otobüslerin ücretsiz dönüs seferleri ise fuar alanindan Talas ve Kocasinan Kaymakamlik noktalarina saat 11.00’de baslamak üzere fuar alanindan Kocasinan Kaymakamlik noktasina her yarim saatte bir olmak üzere 17.00’ye kadar, fuar alanindan Talas Kaymakamlik noktasina ise saatte bir olmak üzere yine saat 17.00’ye kadar gerçeklesecek. Dönüs seferlerinde fuar alanindan Melikgazi Sosyal Yardim ve Dayanisma Vakfi noktasina saat 11.25’te baslayacak ücretsiz otobüs seferleri her yarim saatte bir olmak üzere 16.55’te son bulurken, fuar alanindan Incesu Kaymakamlik noktasina ise 11.45’te baslayarak her saatte bir olmak üzere 16.45’te sonlanacak.

Ayrica Organize Sanayi Tramvay son duragindan tramvay ile senkronize çalisacak sekilde ücretsiz ring seferleri ile de ziyaretçilere hizmet verilecek.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile