Büyüksehir'den Kirsala 3 Milyon TL'lik 'Geleneksel Firin Ve Tandir Evi' Hizmeti

Büyüksehir'den Kirsala 3 Milyon TL'lik 'Geleneksel Firin Ve Tandir Evi' Hizmeti

Kayseri Büyüksehir Belediyesi, kirsal kesimi hizmetlerle ihya etmeye devam ederken, ilçe mahallelerine yaklasik 3 milyon TL maliyetle firin ve tandir evi yatirimi yapti.

Kayseri Büyüksehir Belediyesi merkezde oldugu kadar kirsal kesimde yasayan vatandaslarin yasam kalitesini arttirmak için pek çok alanda hizmet sunmaya devam ediyor. Her firsatta 16 ilçe belediyesi ile el ele, gönül gönle, ayristirmadan hizmetleri yürüttüklerini vurgulayan ve “Bütçemiz bütçeleri, bütçeleri bütçemiz” diyerek birlik mesaji veren Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, kirsal kesime yönelik hizmet ve yatirimlarini sürdürüyor.

Kirsal hizmetleri planlarken ve uygularken, vatandasin ihtiyaçlarini ve taleplerini dikkate alan Büyüksehir Belediyesi Kirsal Hizmetler Daire Baskanligi tarafindan ilçe mahallelerine firin ve tandir evi yatirimlari kazandirildi. Bu kapsamda, ilçe mahallerinde yasayan halkin ekmek ihtiyaçlarini karsilamak üzere, Kösehacili Mahallesi, Elbasi Mahallesi, Talas Koçcagiz Mahallesi, Kocasinan Ebiç Mahallesi ve Sabanli Mahallesi’ne firin yapan Büyüksehir ekipleri, Bünyan Köprübasi Mahallesi, Pinarbasi Artmak-Y.Karagöz, Kizilören ve Hasirci mahalleri ile Sariz Yaylaci, Günesen ve B. Söbeçimen mahallerine ise tandir evi hizmetini ilçe sakinlerine kazandirdi.

2023 yili içerisinde tamamlanan bu bölgelerde, 2024 yilinda mahalle sakinlerinin ekmek ihtiyaçlari firin ve tandirlardan gideriliyor. Bu hizmet kapsaminda Kirsal Hizmetler Daire Baskanligi toplam 2 milyon 946 bin 804 TL harcama yaparken, mahalle firini ve tandiri yapim isleri önümüzdeki dönem de devam edecek.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile