Büyüksehir'den Pinarbasi'ya Mahalle Mahalle Tarimsal Hizmet

Büyüksehir'den Pinarbasi'ya Mahalle Mahalle Tarimsal Hizmet

Kayseri Büyüksehir Belediyesi Tarimsal Hizmetler Daire Baskanligi, Pinarbasi ilçesinde 2024 yilinin ilk 5 ayinda mahalle mahalle saç sivat, beton sivat, arazi sulama ve hayvan içme suyu taleplerini yerine getirip, hizmetlerine araliksiz devam ediyor.

Büyüksehir Belediyesi, merkez mahallelerde oldugu kadar kirsal mahallelerde de yasam konforunun artmasi ve merkez ile kirsal arasindaki farkin giderilmesine yönelik çalismalarina devam ediyor.

Ilçelerde vatandaslara hizmet etmeye özen göstererek kirsali adeta ihya eden Baskan Dr. Memduh Büyükkiliç yönetimindeki Büyüksehir Belediyesi ekipleri tarafindan çevre temizliginden fidan dikimine, çocuk oyun grubu kurulumu, toprak dolgu ve tesfiye islemleri ile spor aletleri ve kameriye tasimasina kadar pek çok konuda Pinarbasi’da 2024 yilinin ilk 5 ayinda hizmetler gerçeklestirildi.

Bu kapsamda ilçelerde çalismalara devam eden Büyüksehir Belediyesi, Pinarbasi mahallelerinde hizmetleri sürdürüyor. Sabanli, Pazarsu, Beserek, Uzunpinar, Saçli, Tasoluk mahallelerinde Büyüksehir Belediyesi tarafindan saç sivat talepleri karsilandi ve diger talepler de karsilanmaya devam ediyor. Pinarbasi’da Artmak, Elmali mahallerinde beton sivat talepleri çalismalar devam ediyor, talepler de sirayla karsilaniyor.

Öte yandan Büyüksehir Belediyesi tarafindan Elmali, Sacayagi, Kizildere, Bahçecik, Büyükkömarmut, Gölcük, Taslioglu, Tasligeçit, Kurttepe mahallelerindeki talepler yerinde tespit edildi ve çalisma listesine eklendi. Diger muhtar taleplerinin de yerinde tespit çalismalari devam ediyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile