Büyükşehir’den Rehberlik Hizmeti

Büyükşehir’den Rehberlik Hizmeti

Büyükşehir Belediyesi tarafından terminale kurulan stantta yüksek öğretim kayıtları için Bursa’ya gelen vatandaşlara şehirle ilgili rehberlik hizmeti verildi.

Yükseköğretim kayıtlarını yaptırmak üzere Bursa’ya gelen öğrenciler ve aileleri ile yerli ve yabancı turistler, Büyükşehir Belediyesi’nin rehberlik hizmeti sayesinde yabancılık çekmedi.

Büyükşehir Belediyesi yayınlarından olan Bursa Kent Rehberi ve Bursa’da Zaman dergileri ve şehri tanıtıcı kitap ve broşürlerin dağıtımıyla öğrencilerin Bursa’ya alışma sürecinde ihtiyaç duydukları bilgilere kolayca ulaşmaları da sağlandı. Kumanya dağıtımının da yapıldığı hizmette, özel olarak hazırlanan bir araç da vatandaşların terminalden Doğu Garajı, Atatürk Kongre Kültür Merkezi (Merinos AKKM), Batı Garajı ile Uludağ Üniversitesi Görükle yerleşkesine ulaşımlarını ücretsiz olarak sağladı. Çocuğunun üniversite kaydını yaptırmak üzere Bursa’ya gelen vatandaşlar, rehberlik hizmetiyle işlerinin kolaylaştığını belirterek, kendilerine yardımcı olan Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile