Büyükşehir'den Satılık Arsalar

Mülkiyeti Kayseri Büyükşehir Belediyesi'ne ait Anbar Mahallesi'nde bulunan Konut Dışı Kentsel Çalışma Alanı Arsası, Küçük Sanayi Sitesi Arsası ile Çay Mahallesi'nde bulunan Akarkayıt ve LPG İstasyonu Arsası ayrı ayrı düzenlenecek ihalelerle satışa sunulacak

Mülkiyeti Kayseri Büyükşehir Belediyesi'ne ait Anbar Mahallesi'nde bulunan Konut Dışı Kentsel Çalışma Alanı Arsası, Küçük Sanayi Sitesi Arsası ile Çay Mahallesi'nde bulunan Akarkayıt ve LPG İstasyonu Arsası ayrı ayrı düzenlenecek ihalelerle satışa sunulacak.
Bu amaçla ilk olarak 1 Aralık 2010 Çarşamba günü saat 14.00'da Büyükşehir Encümen Salonu'nda Akaryakıt ve LPG İstasyonu Arsasının satışı için 'Kapalı teklif Usulü' ihale düzenlenecek. Toplam 3 bin 779,28 m² alana sahip arsanın muhammen bedeli 5 milyon, geçici teminatı ise 150 bin 750 lira.
Anbar Mahallesinde satışa sunulacak çeşitli büyüklüklerdeki Konut Dışı Kentsel Çalışma Alanı ve Küçük Sanayi Sitesi alanı arsaları ise yine 1 Aralık 2010 Çarşamba günü saat 14.30'da Büyükşehir Encümen Salonu'nda düzenlenecek 'Açık Teklif Usulü' ihale ile satılacak.
Arsalarla ilgili ayrıntılı bilgi Kayseri Büyükşehir Belediyesi Mali Hizmetler Daire Başkanlığı Gelir Şube Müdürlüğü'nden alınabiliyor.
İHALELER CANLI YAYINDA
Her iki ihalede geçtiğimiz günlerde başlatılan uygulama kapsamında www.kayseri.bel.tr adresinden canlı olarak yayınlanacak.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile