Büyükşehir’den Yalan Haber İddiası

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından asılsız haberlere yönelik yazılı bir açıklama yapıldı.


Yapılan açıklamada, Şanlıurfa’da bir internet sitesinin, göreve başladığı ilk günden beri belediyeyi yıpratmaya yönelik; bilgi ve belgeye dayanmayan maksatlı haberlerine bugün bir yenisini daha eklediği belirtildi.

Açıklamada, Büyükşehirde Makam Aracı Krizi adlı iftira dolu haberde belediyede kimsenin araçlarını beğenmediği ve hatta daha da ileri giderek Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç’in eşi Turan Güvenç’in araç talep ettiği seviyesizliğine inildiği belirtildi.

Yapılan açıklamada şöyle denildi: "Haberde yer aldığı gibi belediyemizin bu şekilde bir araç kiralaması söz konusu olmayıp, mevcut araçların daire başkanı ve diğer görevlilere tahsisi yapılmıştır. Gaziantep veya başka bir ilden araç siparişi kesinlikle verilmemiştir. Bilgi ve belgelere dayanmayan bu ve bunun gibi haberler hakkında yasal haklarımız saklı kalmak üzere hukuk müşavirliğimiz tarafından gerekli çalışmalar başlatılmıştır. Şanlıurfa’nın daha iyi yerlere gelmesi için gece gündüz demeden, mesai mefhumu gözetmeksiniz çalışan başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Celalettin Güvenç olmak üzere, belediyedeki çalışan herkese yapılan bu saldırıları ve haksızlığı kamuoyunun takdirlerine bırakıyoruz.”
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile