Büyüksehir'in Glütensiz Kafe'si 100 Bini Askin Kisiye Hizmet Verdi

Büyüksehir'in Glütensiz Kafe'si 100 Bini Askin Kisiye Hizmet Verdi

Kayseri Büyüksehir Belediyesi tarafindan hayata geçirilen insan ve saglik odakli sosyal sorumluluk projesi Glütensiz Kafe, zengin ürün yelpazesi ile çölyak rahatsizligi olan ve glütensiz beslenmeyi tercih eden vatandaslardan hem ilgi görüyor hem de takdir topluyor.

Baskan Dr. Memduh Büyükkiliç’in insan ve saglik odakli hizmet vizyonu çerçevesinde projelendirilen ve 2021 yili Agustos ayinda Büyüksehir Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren KAYTUR A.S. eliyle hizmete alinan ve vatandaslardan yogun ilgi gören Glütensiz Kafe, zengin ürün çesitliligi ve güler yüzlü hizmeti ile çölyak rahatsizligi olan ve glütensiz beslenmeyi tercih eden bireyleri agirlamaya devam ediyor.

Kocasinan ilçesi Mimarsinan Mahallesi Tuna Caddesi üzerinde hizmet veren Büyüksehir Belediyesi Glütensiz Kafe, açildigi günden bu zamana kadar 100 bini askin vatandasa hizmet verdi.

‘Glütensiz üret, saglikli tüket’ sloganiyla hizmete açilan Glütensiz Kafe’de, pide çesitlerinden pizzaya, glütensiz yasam kahvaltisindan aperatif yiyeceklere, glütensiz tatli çesitlerinden ekmek çesitleri ve simide kadar birçok ürün ve lezzet çölyak rahatsizligi olan ve glütensiz beslenmeyi tercih eden bireylerin hizmetine sunulurken paketli ürünlerin de satisi yapiliyor.

Öte yandan Büyüksehir’in Dogal Ürünler Bahçesi ve Pazari’nda üretilen dogal ürünler, Glütensiz Kafe’de gida mühendisleri kontrolünde saglikli sekilde islenerek vatandaslarla bulusturuluyor.

Vatandaslardan yogun ilgi gören ve takdir toplayan Glütensiz Kafe’nin personel kadrosu da glütensiz beslenen kisilerden seçilirken uzman bir diyetisyen tarafindan glütensiz beslenen misafirlere ücretsiz sekilde glüten ve çölyak ile ilgili danismanlik hizmeti de veriliyor. Ayrica, kafede glütensiz ürünlerin tamami satisa sunuluyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile