Büyüksehir'in POMEM Kursu Destegi Devam Ediyor

Büyüksehir'in POMEM Kursu Destegi Devam Ediyor

Ankara Büyüksehir Belediyesi, Polis Meslek Egitim Merkezleri (POMEM) Sinavina katilmak isteyen adaylar için ücretsiz parkur hazirlik kurslarinin ikincisini düzenliyor. POMEM kurslari için basvurulari 27 Agustos 2021 tarihinden itibaren ‘parkurkursu.ankara.bel.tr’ adresi üzerinden alacak olan Sosyal Hizmetler Daire Baskanligi, kurslara 1 Eylül 2021’de baslayacak.

Ankara Büyüksehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Baskanligi, Polis Meslek Egitim Merkezleri (POMEM) Sinavi alimlari için ücretsiz parkur hazirlik kursu düzenliyor. Bu yil ikinci kez verilecek ücretsiz hazirlik kursu için basvuru süreci, 27 Agustos 2021 tarihinde basliyor. Adaylara uzman egitmenler ve saglik personeli esliginde ocak ayinda kurs veren daha sonra yogun ilgi nedeniyle ek kontenjan açan Büyüksehir Belediyesi, Beden Egitimi ve Spor Yüksekokuluna (BESYO) hazirlanan üniversite adaylarina da hazirlik kursu düzenleyerek destek oldu. POMEM sinavina ilk kez girecek olan ya da bir önceki sinavda basarisiz olan adaylardan lise, ön lisans ve lisans mezunu adaylar için yeniden açilacak kurs, Atatürk Kapali Spor Salonu (Ulus) ve Sincan Aile Yasam Merkezi’nde ücretsiz olarak gerçeklestirilecek.

Kurs 1 Eylül’de basliyor

Hijyen ve sosyal mesafe kurallari dikkate alinarak 20-25 kisilik gruplar halinde ve sinirli kontenjanla 1 Eylül Çarsamba gününden itibaren baslayacak olan POMEM kursu, hafta içi bes gün boyunca 1,5 saat süren antrenmanlar seklinde yapilacak. Yaklasik 4 ay sürmesi planlanan POMEM kursuna katilmak isteyen adaylar, “parkurkursu.ankara.bel.tr” adresi üzerinden form doldurarak basvuruda bulunabilecek. Büyüksehir Belediyesi kurs basvuru duyurusunu resmi internet sayfasinda da paylasirken, adaylar kurs hakkinda detayli bilgiye Sincan Aile Yasam Merkezi’nin (0312) 273 97 90 numarali telefonunu arayarak ulasabilecek.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile