Büyüksehir Itfaiye Ekipleri Canla Basla Görev Basinda

Büyüksehir Itfaiye Ekipleri Canla Basla Görev Basinda

Antalya Manavgat ile Mugla’nin Marmaris ilçelerinde devam eden orman yanginlarinin ardindan hemen bölgeye intikal eden Denizli Büyüksehir Belediyesi Itfaiye Dairesi Baskanligi ekipleri yangin söndürme faaliyetlerine araliksiz devam ediyor.

Denizli Büyüksehir Belediyesi Itfaiye Dairesi Baskanligi’na bagli ekipler Antalya’nin Manavgat ilçesi ile Mugla’nin Marmaris ilçesinde yasanan orman yanginlarinin hemen ardindan Denizli Büyüksehir Belediye Baskani Osman Zolan’in talimati ile bölgeye sevk edildi. Manavgat yangin bölgesinde 2 arazöz, 1 ilk müdahale arama-kurtarma araci ile Park ve Bahçeler Dairesi’nden 20 tonluk su tankeri ve 10 personel yanginla mücadele ederken Marmaris yangin bölgesinde ise 1 ilk müdahale araci, 1 arazöz, 1 su ikmal araci ve 7 personel bölgeye intikal etti. Antalya’nin Manavgat Ilçesi’nde yerlesim yerlerine de siçrayan yangin söndürme ve sogutma faaliyetleri kapsaminda ekipler, bölgede Manavagat merkez, Hocali, Avasun, Sevinç ve Kalemler Mahallesi’nde yangin söndürme ve sogutma çalismalarina katildi.

Kalemler Mahallesi’nde yer alan Besihane’ne çalismalarina devam eden ekipler gece gündüz demeden faaliyetlerini basari ile sürdürüyor.

Yangin söndürme çalismalari dur durak bilmeden devam ediyor.

Mugla Marmaris’te Denizli Büyüksehir Belediyesi Itfaiye Dairesi Baskanligi’na ekipler ise, Marmaris Içmeler’de yer alan Marmaris Uygulama Oteli çevresindeki orman yangininin kontrol altina alinmasinin yani sira, Armutalan mevki ve Hisarönü Mahallesi’ndeki yangin söndürme ve su takviyesi çalismalarina basari ile devam ediyor. Denizli Büyüksehir Belediye Baskani Osman Zolan ise çalismalarin bir an evvel tamamlanarak devletin tüm imkanlari ile yaralarin sarilacagini belirterek “Duamiz, en az zararla en kisa zamanda yanginlarin kontrol altina alinmasidir. Tüm Antalya ve Mugla halkina geçmis olsun dileklerimi iletiyorum” ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile