Büyüksehir Itfaiyesi, Kuyuya Düsen Büyükbas Hayvani 2 Saatlik Çalismayla Kurtardi

Büyüksehir Itfaiyesi, Kuyuya Düsen Büyükbas Hayvani 2 Saatlik Çalismayla Kurtardi

Kayseri Büyüksehir Belediyesi Itfaiye Daire Baskanligi ekipleri, Talas ilçesinde 3 metrelik kuyuya düsen büyükbas hayvani, 2 saat süren basarili bir çalisma ile kurtardi.

Talas ilçesi Kamber Mahallesi’nde besici Harun Aksoy, kendisine ait olan büyükbas hayvanin 3 metrelik kuyuya düsmesi sonucu itfaiye ekiplerine ihbarda bulundu. Büyüksehir Belediyesi itfaiye ekipleri, gelen ihbar üzerine kisa sürede bölgeye gitti.

Kuyuya düsen büyükbas hayvan itfaiye ekipleri tarafindan 2 saatlik çalisma ile kurtarilarak hayvan sahibi Harun Aksoy’a teslim edildi.

Ekiplerin, zorlu sartlar altinda büyükbas hayvani kurtarmak için canla, basla mücadelesi amatör kameralara da yansidi. Ekiplerin operasyonu sonrasi besici Aksoy, Büyüksehir itfaiye ekiplerine tesekkür ve dua etti.

Kayseri Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç’in talimatiyla daha da güçlendirilen Büyüksehir Itfaiye Teskilati, 17 istasyon, 55 araç ve 347 personel ile yangin ve diger olaylara daha etkili ve güvenli bir sekilde müdahale edebilirken, yangin ve dogal afetlerin yani sira, tehlikeye düsmüs tüm canlilarin canlarini korumak ve kurtarmak için görevini basariyla sürdürüyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile