Büyüksehir KAYMEK Ögrencileri, TEKNOFEST 2023'Ün Heyecanini Yasadi

Büyüksehir KAYMEK Ögrencileri, TEKNOFEST 2023'Ün Heyecanini Yasadi

Kayseri Büyüksehir Belediyesi bünyesinde faaliyetlerini yürüten Kayseri Mesleki Egitim ve Kültür A.S. (KAYMEK) ögrencileri, Istanbul’da Havacilik, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST 2023’e katilarak, havacilik ve uzay teknolojisinde geldigi noktayi görmenin gururunu ve heyecanini yasadi.

Herkese hitap eden kurslari ve sosyal sorumluluk projeleriyle bireylere en iyi egitimi sunmayi ilke edinen Büyüksehir KAYMEK, Istanbul Atatürk Havalimani’nda düzenlenen Türkiye’nin en büyük festivali TEKNOFEST Havacilik, Uzay ve Teknoloji Festivali’ne katildi.

Kayseri Büyüksehir Belediyesi, gençlere yönelik teknoloji konusunda önemli çalismalar yaparken, KAYMEK Robotik Kodlama Atölyesi’nde de adeta teknofest gençligi yetistiriyor.

Gençlere her türlü destegi veren, teknofest gençligini yarinlara hazirlayan Büyüksehir KAYMEK, bu çerçevede bir grup ögrenci ile birlikte Havacilik, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST 2023’e katildi.

KAYMEK gençleri, burada Baykar Teknoloji Yönetim Kurulu Baskani Selçuk Bayraktar ile de görüstü.

Türkiye’nin gelecegini insa edecek genç mucitler, yerli ve milli durusun sembolü olan TEKNOFEST 2023’te ülkenin savunma sanayisinde, havacilik ve uzay teknolojisinde geldigi noktayi görmenin gururunu ve heyecanini yasadi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile