Büyüksehir KAYMEK'ten Anne Babalar Için Ilk Yardim Kursu

Büyüksehir KAYMEK'ten Anne Babalar Için Ilk Yardim Kursu

Kayseri Büyüksehir Belediyesi, Kayseri Mesleki Egitim ve Kültür A.S. (KAYMEK) araciligi ile anne babalar için 0-8 Yas Ilk Yardim Egitimi Kursu düzenliyor.

Sehrin ve gönüllerin doktoru Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç idaresindeki Büyüksehir Belediyesi, saglik hizmeti ve yatirimlarinin yani sira vatandaslari saglik konusunda bilgilendirirken, çesitli egitimler de gerçeklestiriyor. Bu kapsamda Büyüksehir Belediyesi, KAYMEK araciligi ile bebekleri ve çocuklari zararli etkenlere karsi korumak, acil durumlarda hayat kurtaran ilk müdahaleyi yapabilmek amaciyla KAYMEK Kösk Sosyal Yasam Merkezi’nde kurs planlamasi yapti.

SOSYAL FARKINDALIK OLUSTURACAK PROJEDE TOPLAM 18 SAAT EGITIM

‘Biz Büyük Bir Aileyiz’ sloganina uygun bir anlayisla hizmetine yeni kurs branslari ile devam eden Büyüksehir KAYMEK, sosyal farkindalik olusturmak amaciyla düzenledigi ilk yardim egitim kurslari ile her yas grubundan vatandasin yaninda oldugunu gösteriyor. Büyüksehir KAYMEK’in ilk yardim konusunda sali, persembe ve cumartesi günleri saat 13.30-16.00 arasinda egitim verecek. Haftanin 3 günü olacak egitim, toplam 18 saat sürecek.

ILK YARDIM KONUSUNDA KAPSAMLI KURS

0-1 yas grubunda olan bebeklerin karsilasabilecekleri acil durumlarda dogru müdahaleleri yapmak ve sogukkanlilikla pratik etme ile 1-8 yas grubundaki çocuklara yönelik temel ilk yardim bilgilerinin anlatildigi kursta, ‘temel yasam destegi, bogulmalar, kanamalar, yanik-donma, zehirlenmeler, hayvan isiriklari, göz-kulak-buruna yabanci cisim kaçmasi, atesli bebege yaklasim, alerjik reaksiyonlar’ gibi konulara yer verilecek.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile