Büyüksehir Kirsaldaki Çinarlarin Yaninda

Büyüksehir Kirsaldaki Çinarlarin Yaninda

Mugla Büyüksehir Belediyesi ‘Kirsaldaki Çinarlar’ projesi ile kirsalda yasamini sürdüren, özellikle kendi ev ihtiyaçlarini karsilamakta zorlanan yasli vatandaslarin hayatini kolaylastirmak için evlerine giderek hizmet veriyor. Ekipler, proje kapsaminda vatandaslarin temizlik, tamirat, soba kurulumu ve daha birçok konuda yanlarinda oluyor. Hizmet kapsaminda bugüne kadar 761 aileye 12 bin 728 kez hizmet verilerek vatandaslara önemli bir destek saglandi.

Nurten Kaleli; “Büyüksehir ekipleri ailemizin birer ferdi oldular”

Mentese Ilçesi Ortaköy Mahallesi’nde esi ve ogluyla oturan Nurten Kaleli, Kirsaldaki Çinarlar hizmeti ile Büyüksehir ekiplerinin belli dönemlerde kendilerini ziyaret ettigini söyledi ve gelen ekiplerin ailelerinin birer ferdi oldugunu belirtti.

Nurten Kaleli; “80 yasindayim, esim ve oglumla yasiyorum. Esim felç geçirdi. Benim de gücüm kalmadi. Ev temizliginden diger islere Büyüksehir ekipleri hep yanimda oluyor. Siliyorlar, süpürüyorlar, camlari temizliyorlar. Onlar geliyoruz dediginde ben çayi koyuyorum, çaylarini içip islerine öyle baslamalarini istiyorum. Çünkü onlar da bizim ailemizin bir ferdi oldular” diye konustu.

Büyüksehir Belediyesi Kirsaldaki Çinarlar ekibinden Deniz Çaglar vatandaslarin evlerine giderek tadilat, temizlik ve isteklerine göre birçok hizmeti verdiklerini söyledi.

Deniz Çaglar; “Kendine bakamayan, yasli vatandaslarimiza Kirsaldaki Çinarlar projemizle hizmet veriyoruz. Evlerinde temizlik, tadilat, odun kirma neye ihtiyaci varsa karsiliyoruz. Nurten teyzemize de aylik periyotlara göre ugruyor, ihtiyaçlarini karsiliyoruz. Bu hizmetimizle onlarin yaninda oluyor, dualarini da aliyoruz.” Kirsaldaki Çinarlar ekibinin diger üyesi Gülden Madran da genel temizlik, dolap, kapi, cam temizligi, süpürge gibi hizmetlerle vatandaslara hizmet verdiklerini ve kendilerini gittikleri evin bir ferdi gibi hissettiklerini belirtti.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile