Büyüksehir, Modern Bir Görünüme Kavusuyor

Büyüksehir, Modern Bir Görünüme Kavusuyor

Aydin Büyüksehir Belediyesi, Kusadasi’nda bir çalismayi daha tamamladi. Sorumluluk alanindaki cadde, bulvar ve sahillerde verdigi hizmetlerle tüm Türkiye’ye örnek olan Büyüksehir Belediyesi’nin yapimini tamamladigi bisiklet ve yürüyüs yolu ile turizmin incisi Kusadasi daha modern bir görünüme kavustu.

Büyüksehir Belediyesi Fen Isleri Daire Baskanligi tarafindan Atatürk Bulvari’nda yapimi gerçeklestirilen bisiklet ve yürüyüs yolu, vatandaslarin kullanimina sunuldu. 2 bin 500 metre uzunlugundaki sahil seridinde yapimi gerçeklestirilen bisiklet ve yürüyüs yolu, yerli ve yabanci turistler için yeni bir rota daha olusturdu. Proje, sporseverler ve bisiklet tutkunlarindan da tam not aldi. Atatürk Bulvari üzerinde yapimi tamamlanan proje ile Kusadasi yeni bir bisiklet ve yürüyüs yolu daha kazanmis oldu.

“Projelerimizle kentimize deger katmaya devam edecegiz”

Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, Kusadasi’nda gerçeklestirilecek çalismalar kapsaminda 2 bin 500 metrelik sahil seridi üzerinde plaj voleybolu alani ve seyir alanlari insa edilecegini, Ismail Cem ve Atatürk meydanlarinda da düzenlemeler yapilacagini belirtti.

Çerçioglu, daha önce de Sevgi Plaji boyunca 20 kilometre uzunlugunda bisiklet ve yürüyüs yolu yaptiklarini hatirlatarak, “Turizmin incisi Kusadasi’na proje ve çalismalarimizla deger katmaya devam ediyoruz. Türkiye ve Aydin ekonomisine büyük katki sunan Kusadasi’nda projelerimize devam edecek, daha yasanilabilir ve modern bir kent için çalismayi sürdürecegiz” ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile