Büyüksehir Personeline Sigara Ve Bas Boyun Kanserleri Semineri

Büyüksehir Personeline Sigara Ve Bas Boyun Kanserleri Semineri

Kayseri Büyüksehir Belediyesi, pek çok konuda düzenli olarak gerçeklestirdigi egitimlerine bir yenisini daha ekleyerek, ‘Sigara ve Bas Boyun Kanserleri Semineri’ düzenledi. Büyüksehir Belediyesi Genel Sekreter Yardimcisi Serdar Öztürk, sigaranin verdigi zararlari yok etmek adina sigara kullanilmamasini kurum adina tavsiye etti.

Büyüksehir Belediyesi, halka hizmeti gerçeklestiren personelini egiterek hem çalisanlarini hem de vatandaslari gözetmeyi sürdürüyor. Kayseri Büyüksehir Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçeklestirilen seminere Büyüksehir Belediyesi Genel Sekreter Yardimcisi Serdar Öztürk, Kizilay Kayseri Özel Hastanesi KBB ve Bas Boyun Cerrahisi Bölümü Dr. Ögretim Üyesi M. Celalettin Cihan, Büyüksehir Belediyesi daire baskanlari ile Büyüksehir Belediyesi personeli katildi.

Sigara ve Bas Boyun Kanserleri Semineri’nde konusan Kizilay Kayseri Özel Hastanesi KBB ve Bas Boyun Cerrahisi Bölümü Dr. Ögretim Üyesi M. Celalettin Cihan, sigara ile bas boyun kanserleri arasinda büyük bir iliski oldugunu ve sigaranin, söz konusu bölgedeki kanser riskini kat kat arttirdigini ifade ederek, bu konuda yaptigi çalismalardan, gerçeklestirdigi teshis ile tedavi yöntemlerinden bahsetti ve çesitli örnekler verdi. Konusmasinin sonunda Cihan, bu nedenlerle salonda yer alan katilimcilara, sigaradan kaçinmalari tavsiyesinde bulunarak seminerde anlattiklarini göz önüne almalarini rica etti. Seminerde konusan Büyüksehir Belediyesi Genel Sekreter Yardimcisi Serdar Öztürk, sigaranin verdigi zararlari yok etmek adina sigara kullanilmamasini kurum adina tavsiye ettiklerini dile getirerek sunlari kaydetti;

“Bizim arkadaslarimiz sigaranin da bu kadar zararli etkisini herhalde bilmiyorlardi. Simdi bu dakikadan sonra sizin uyarilariniza da dikkat etmek suretiyle insallah daha fazla dikkat edecekler. Biz de kurum olarak sahsim olarak, hem sigaranin hem alkolün insana vermis oldugu zararlari hep bugüne kadar gördük, duyduk, çevremizde yakinlarimizdan gördük, sizin gibi degerli hocalarimizdan dinledik. Bunlarin verdigi zararlari yok etmek adina en azindan içmemeyi, kullanmamayi kurumumuz adina da tavsiye ediyoruz.”

Seminer sonunda Büyüksehir Belediyesi Genel Sekreter Yardimcisi Öztürk, Doktor Cihan’a almanak, KAYMEK el emegi kravat gibi hediyelerden takdim ederken, Doktor Cihan da Kizilay adina Öztürk’e kahve takimi hediye etti. Seminer sonunda katilimcilar ile toplu fotograf çekiminde bulunuldu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile