Büyükşehir, Ramazan Ayında 100 Bin Kişiye Ev Sahipliği Yaptı

Büyükşehir, Ramazan Ayında 100 Bin Kişiye Ev Sahipliği Yaptı

11 ayın Sultanı Ramazan ayının gelmesi ile birlikte belediyelerin iftar çadırları başta olmak üzere bir takım etkinliklere ev sahipliği yapan Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, bu çalışmalar ile vatandaşları memnun etti.


Özellikle üniversite öğrencileri, yolculuk yapan vatandaşlar, hasta yakınları ve çalışan insanlar tarafında büyük ilgi gören iftar çadırları bunların başında geliyor. Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin kentin 5 bölgesinde kurduğu iftar çadırı vatandaşlar tarafından büyük ilgi görüyor.

Üniversite Ata Park içi, Düztepe Dergâh Düğün Salonu bahçesi, Şehreküstü itfaiye içi, Kayaönü itfaiye içi ve Otogar içinde yer alan iftar çadırları ile Ramazan ayı boyunca yaklaşık 100 bin kişiye iftar veren Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların beğenisini kazandı.

Bu sene ilçelerde ve 27 değişik camide iftarları gerçekleştiren Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, sosyal sorumluluk projesi kapsamında vatandaşlara hizmet vermenin gayreti içinde oldu. Büyükşehir Belediyesi, cami ve çadır iftarlarını Ramazan ayının son gününe kadar sürdürecek.

Mübarek Ramazan ayı ile birlikte vatandaşlara iftar çadırlarının yanında bir takım etkinlik programları da düzenlediklerini belirten Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, “Burada insanlarımız gönül rahatlığı içinde iftarlarını yapıyorlar. Her gün leziz bir ortamda sıcak yemeklerini yeme imkanı buluyorlar. Allah yaptıkları ibadetlerini kabul eylesin. Bu vesile ile tüm hemşerilerimin Ramazan ayını ve yaklaşan bayramlarını tekrar kutluyorum” diye konuştu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile