Büyüksehir Ramazan Etkinlikleri Bu Aksam Basliyor

Büyüksehir Ramazan Etkinlikleri Bu Aksam Basliyor

Antalya Büyüksehir Belediyesi’nin geleneksel Ramazan etkinlikleri bu aksam Kuran-i Kerim Tilaveti Ilahiler ve Tasavvuf Müzigi Konseri ile basliyor.

Büyüksehir Belediyesi Kültür ve Sosyal Isler Dairesi Baskanligi tarafindan 11 Ayin Sultani Ramazan için Karaalioglu Parki içerisinde 30 gün boyunca Ramazan Etkinlikleri düzenlenecek. Etkinlikler, 11 Mart Pazartesi bu aksam saat 21.30’da Kuran-i Kerim Tilaveti Ilahiler ve Tasavvuf Müzigi Konseri ile basliyor. Etkinlikler kapsaminda her aksam 20.45’te Hacivat-Karagöz, orta oyunu gösterileri yapilacak. Ramazan ayi sonuna kadar her aksam 21.30’da Ramazan sohbetleri, tasavvuf müzigi konserleri, hemseri geceleri, yerel sanatçilar ve ünlü sanatçilar Antalyalilarla bulusacak.

"Ramzan çarsisi"

Antalyalilar için etkinlikler kapsaminda 30 gün boyunca Karaalioglu Parki içerisinde Ramazan çarsisi da kuruldu. Vatandaslar Ramazan çarsisinda alisveristen yeme içmeye, gidadan giyim ve hediyelik esyaya her türlü ihtiyaçlarini karsilayabilecek. Antalya Büyüksehir Belediye Baskani Muhittin Böcek, Ramazan etkinliklerine tüm Antalyali hemserilerini davet etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile