Büyüksehir Standina Yogun Ilgi

Büyüksehir Standina Yogun Ilgi

Samsun’da bu yil 8’incisi gerçeklestirilen Yapi, Insaat Malzemeleri, Asansör, Tesisat, Isitma, Sogutma, Havalandirma, Dogalgaz ve Teknolojileri Fuari’nda yer alan Samsun Büyüksehir Belediyesi’nin standi yogun ilgi gördü.

2 - 5 Mayis 2024 tarihleri arasinda TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezi’nde 8. kez düzenlenen Yapi, Insaat Malzemeleri, Asansör, Tesisat, Isitma, Sogutma, Havalandirma, Dogalgaz ve Teknolojileri Fuari’nda Samsun Büyüksehir Belediyesi de kurdugu stantla yer aldi. Gürcistan, Azerbaycan, Rusya, Ukrayna, Orta Dogu ve Türki Cumhuriyetler basta olmak üzere birçok ülkeden ziyaretçinin de agirlandigi fuarda Büyüksehir Belediyesi’nin standi ilgi gördü. Büyüksehir Belediyesi’nin Dogaltas Elemanlari Üretim Fabrikasi’nda üretilen ürünleri oldukça dikkat çekti.

Fuarda yer alan ürünlerle ilgili bilgi veren Samsun Büyüksehir Belediyesi Dogal Tas Elemanlari Üretim Tesisi Sube Müdürü Emre Sirin, "TÜYAP’ta standimizda granitten ürettigimiz kent mobilyalari, yer dösemeleri, hayrat çesmeleri, peyzaj ürünleri seklindeki ürünlerimiz ile yer aldik. Büyüksehir Belediyesi olarak kendi maden sahamizda kendi isçilerimiz ile Dogaltas Elemanlari Üretim Tesisimizde 2 boyutlu olarak ürettigimiz ürünleri burada sergiledik. Çok genis bir ürün gamimiz var. Yaklasik 40 çesit ürün üretiyoruz. Fuari ziyaret eden vatandaslarimizin standimiza çok güzel bir ilgisi oldu” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile