Büyükşehir Tarım ve Hayvancılık Fuarı'nda

Büyükşehir Tarım ve Hayvancılık Fuarı'nda

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Bursa’da açılan 5. Uluslararası Tarım ve Hayvancılık Fuarı’na katıldı.

Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı Köye Hizmet Şube Müdürlüğü’ne bağlı Tarım ve Hayvancılığı Geliştirme Şefliği ekibinin yanında İzmit Ziraat Odası’nın organizasyonu ile Kocaeli köylerindeki çiftçiler de fuardaki yerini aldı. Ekipler, teknolojide ve uygulamada yeni yöntem ve sistemler hakkında bilgi aldı.

Büyükşehir Belediyesi’nin köylerde tarım ve hayvancılığı geliştirmek amacı ile görev verdiği veteriner hekim ve ziraat mühendisleri hizmetlerine devam ederken yeni gelişmeleri de yakından takip etmeyi ihmal etmiyor. Köylerdeki tarım ve hayvancılığın verimini artırmak amacı ile 2009 yılından itibaren hizmet veren uzman perSonel bu amaçla 5. Uluslararası Tarım ve Hayvancılık Fuarı’na katıldı.

8 salon ve açık alan ile birlikte 70 bin metrekareden oluşan, 29 ülkeden 603 firmanın katıldığı fuarda Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin köylerde görevlendirdiği ziraat mühendisi ve veteriner hekimler çiftçiler ile birlikte stantları ziyaret etti. Köylerdeki vatandaşlarıa daha yararlı olabilmek ve Son gelişmelerden haberdar edebilmek için fuarda hayvan yetiştiriciliği ve sağlığı, mekanizasyon, veterinerlik hizmetleri, zirai ilaçlar, seracılık, fide, fidan ve sulama teknolojileri gibi konularda bilgiler alındı .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile