Büyüksehir Trafigi Çözüyor

Büyüksehir Trafigi Çözüyor

Samsun Büyüksehir Belediye Baskani Mustafa Demir, Ilkadim ilçesi Kisla Mahallesi’nde yapimi devam eden yeni imar yolunda incelemelerde bulundu. Baskan Demir, “Bu yil içinde tamamlamayi planladigimiz bu bulvar sehrin trafigine ciddi rahatlama getirecek” dedi.



Samsun’u çagdas ve daha yasanabilir bir kent haline getirme hedefiyle çalismalarini gerçeklestiren Büyüksehir Belediyesi, ulasima nefes aldiran hizmetlerine bir yenisini daha ekliyor. Çevre Yolu’ndan Polatli Bulvari’na giren araçlarin olusturdugu trafik yogunluguna alternatif çözüm üreten Büyüksehir Belediyesi Ilkadim ilçesi Kisla Mahallesi 1769’uncu Sokak’ta baslattigi yeni imar yolu açma çalismalarini sürdürüyor. Samsun Büyüksehir Belediye Baskani Mustafa Demir, çift seritli bin 900 metre uzunlugundaki yol çalismalarini yerinde inceleyerek son duruma iliskin bilgi aldi.

“Bu yil içinde tamamlanacak”

Incelemelerinin ardindan bilgi veren Baskan Demir, tamamen yeni bir imar alani içinde bulvar çalismasinin yürütüldügünü belirterek “Samsun trafigine ciddi bir rahatlama getirecek. Ilçeler ve mahalleler arasinda önemli görev icra eden bir bulvar olacak. Yüzey ve yagmur suyu noktasinda çok önem verdigimiz hassas bir bulvar. Nizami bir sekilde çok güzel bir sekilde burayi yapiyoruz. Bu yil içinde bitirmeyi planliyoruz. Samsun trafigine ciddi rahatlama getirecek. Ilkadim bölgesinin yeni yapilasan sehrinin de ana bulvarlarindan biri haline gelecek” dedi.

Yeni imar yolu projesi tamamlandiginda Polatli Bulvari’na giren araçlar Samsun Egitim ve Arastirma Hastanesi’nin trafigine takilmayacak. Tepecik, Derebahçe, Kisla ve Kadiköy mahallelerinin de ulasim mesafesi kisalacak. Ayrica, yeni yol Gebi Caddesi’ni Polatli Bulvari’na baglayacak.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile