Büyüksehir 'Ücretsiz Otopark' Alanlarinda Görev Basinda

Büyüksehir 'Ücretsiz Otopark' Alanlarinda Görev Basinda

Bursa Büyüksehir Belediye Baskani Mustafa Bozbey’in talimatiyla yürürlüge alinan cadde ve bulvar üzerindeki BURBAK noktalarinda ücretsiz park edebilme uygulamasi, görev basindaki belediye personelinin yönlendirmesiyle hiçbir aksama ve sikinti yasanmadan sürdürülüyor.

Bursa Büyüksehir Belediye Baskani Mustafa Bozbey’in seçim döneminde vaat ettigi ve 3 Mayis’tan itibaren yürürlügü alinan cadde ve bulvar üzerinde bulunan BURBAK noktalari, ücretsiz olarak hizmet veriyor. Uygulamanin hayata geçirilmesinin ardindan sahada görev yapan 118 personel, hem vatandasi yönlendiriyor hem de alanlarda olusabilecek olumsuz olaylarin önüne geçiyor.

BURBAK noktalarinda hizmet veren Bursa Büyüksehir Belediyesi personelinin, görevlerinin basinda oldugunu söyleyen BURULAS Genel Müdürü Fahrettin Besli, 3 Mayis itibariyle uygulamanin hayata geçirildigini hatirlatti. Sahadaki düzenin korunmasi amaciyla mevcut personelin Mayis ayi sonuna kadar hizmet verecegini belirten Besli, “Cadde ve bulvarlardaki park etme ihtiyacina personelimiz yardimci olmaya devam edecek. Mayis ayi sonunda tekrar degerlendirmede bulunacagiz. Revizyon konusunda bir karar verecegiz. Bu esnada ortaya çikan is gücünü baska projelerde degerlendirecegiz. Yeni açik ve kapali otopark alanlari olusturulmasiyla ilgili çalismalar yapiyoruz. Personelimiz yine görevlerini yeni otopark alanlarinda sürdürmeye devam edecek” dedi.

Görevlerine devam eden personelin bir taraftan vatandasa yardimci olurken diger taraftan da uygulamayla ilgili görüs ve düsünceleri tespit ettigini ifade eden Besli, “Esnafin, soförün, görevlinin ve trafigin vatandasta olusturdugu tepkileri ve beklentileri tespit ediyoruz. Biz de bu bilgileri Büyüksehir Belediye Baskani Mustafa Bozbey’e rapor olarak sunacagiz. Uygulamanin kazançlarini ve götürüleri hakkinda degerlendirmelerde bulunacagiz” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile