Büyüksehir Yaslilari Unutmuyor

Büyüksehir Yaslilari Unutmuyor

Malatya Büyüksehir Belediyesi Saglik ve Sosyal Hizmetler Daire Baskanligina bagli, Engelli ve Yasli Hizmetleri Sube Müdürlügü Yasli Hizmetleri Birimi tarafindan alzheimer, saglikli beslenme, psikoloji konularinda düzenlenen program Vefa Konagi’nda gerçeklestirildi.

1 Ekim Dünya Yaslilar Günü nedeniyle Malatya Büyüksehir Belediyesi ve Saglik Il Müdürlügü ile birlikte düzenlenen programda Alzheimer konusunda Uzman Doktor Ayse Tas, saglikli beslenme konusunda Diyetisyen Resul Yilmaz, psikoloji konusunda ise Psikolog Asiye Uruç yaslilara bilgiler verdi.

Dünya Yaslilar Günü nedeniyle düzenlenen program hakkinda bilgiler veren Saglik ve Sosyal Hizmetler Daire Baskani Fikret Vurucu, “Malatya Büyüksehir Belediyesi olarak hizmet vermis oldugumuz Vefa Konagi’nda 1 Ekim Dünya Yaslilar Günü çerçevesinde etkinliklere baslamis bulunuyoruz. Saglik Il Müdürlügü ile Büyüksehir Belediyemizin ortaklasa yürüttügü yaslilara Alzheimer hastaligiyla ilgili seminer çalismasi yapiyoruz. Buna benzer saglik hizmetleri çerçevesinde Fizyoterapistler, agiz ve dis sagligi uzmanlari, sosyologlar, psikologlar ve diyetisyenlerimizi buraya davet ederek, yaslilarimiza seminerler veriyoruz. Ayrica Vefa Konagi’mizda yaslilarimiz için birçok hizmetin yaninda yaslilarimizin istifade edebilecekleri bir kütüphanemiz de bulunmakta. Her konuda yaslilarimizin yaninda olmaya gayret gösteriyoruz. Her ortamda yaslilarimizin bas taci oldugunu vurgulayan, Baskanimiz Sayin Selahattin Gürkan’a yaslilara vermis oldugu destek ve hizmetlerinden dolayi tesekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile