Büyüksehir Zabitasi, 2023'Te Huzur Ve Güven Için Görev Basindaydi

Büyüksehir Zabitasi, 2023'Te Huzur Ve Güven Için Görev Basindaydi

Kayseri Büyüksehir Belediyesi Zabita Daire Baskanligi ekipleri, 2023 yili içerisinde vatandaslarin saglik, esenlik ve huzuru için denetimlerini devam ettirdi. Ekipler gece gündüz demeden trafikten meyve sebze haline, turizmden genel kontrole kadar hemen her alanda 7 gün 24 saat esasina göre çalismalarini sürdürdü.

Kayserililere her yönüyle huzurlu, güvenli ve konforlu bir sehir sunmak amaciyla hizmetlerini en etkin sekilde yürüten Büyüksehir Belediyesi, Zabita Daire Baskanligi ekipleriyle de 7 gün 24 saat vatandaslara hizmet veriyor. Kayseri Büyüksehir Belediyesi Zabita Daire Baskanligi, 2023 yili içerisinde vatandaslarin saglik, esenlik ve huzuru için denetimlerini devam ettirdi. Trafikten Hal’e, turizmden genel kontrol ekiplerine, Aksam ve Merkez Zabita Amirlikleri olarak yil içerisinde Kayserililerin huzuru için 7/24 çalismalarini sürdürdü.

Genç, dinamik, sorun çözme odakli hizmet anlayisiyla hizmet veren Büyüksehir’in zabita teskilati, 2024 yilinda da vatandaslarin huzur sükûn ve esenligi için çalismalarina devam edecek.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile