Büyüksehirden Bahçelievler Mahallesinde Çevre Düzenlemesi

Büyüksehirden Bahçelievler Mahallesinde Çevre Düzenlemesi

Sanliurfa Büyüksehir Belediye Baskani Zeynel Abidin Beyazgül, Kahramanmaras merkezli depremde agir hasar alarak kontrollü bir sekilde yikimlari gerçeklesen Bahçelievler Mahallesindeki çevre düzenleme çalismalarini inceledi.

6 Subat’ta meydana gelen ve Sanliurfa’da da birçok binanin agir hasar almasina neden olan Kahramanmaras merkezli iki depremin ardindan kontrollü bir sekilde yikimlari gerçeklestirilen alanlarda Sanliurfa Büyüksehir Belediyesi tarafindan çevre düzenleme çalismasi baslatildi.

Kentin kalbi konumunda olan Atatürk Bulvari ve Bahçelievler Mahallesinde yikimi gerçeklesen binalarin molozlarinin kaldirilmasiyla bos alanlarda çevre düzenlemesi yapiliyor. Sanliurfa Büyüksehir Belediyesi molozlardan arindirilan bos alanlarin çevresini düzenleyerek kaldirimlarda yenileme çalismasi baslatti.

Sanliurfa Büyüksehir Belediye Baskani Zeynel Abidin Beyazgül, Bahçelievler Mahallesinde devam eden çevre düzenleme çalismalarini inceledi. Sabah erken saatlerde mahalleye giden Baskan Beyazgül, buradaki çalismalari inceleyerek vatandaslarla sohbet etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile