Büyüksehirden Dalaman'a 32 Milyon TL'lik Yatirim

Büyüksehirden Dalaman'a 32 Milyon TL'lik Yatirim

Mugla Büyüksehir Belediyesi, 2021 yilinda Kavaklidere ve Yatagan Ilçesinde baslattigi alt ve üst yapi çalismalarina devam ederken 2022 yilinin ilk yatirimini Dalaman ilçesinde de baslatiyor.

Mugla Büyüksehir Belediyesi, Dalaman Ilçesi Turgutreis ve Seyfettin Ince Caddesi basta olmak üzere muhtelif sokaklarda içme suyu, kanalizasyon, yol ve kaldirim çalismalarini baslatiyor. 32 Milyon TL yatirimla hayata geçirilecek proje kapsaminda Dalaman halki modern alt ve üst yapi sistemlerine kavusacak. Projenin tamamlanmasinin ardindan bu bölgeye uzun yillar boyunca hizmet verecek hizmetler hayata geçirilecek ve Dalaman önemli bir yatirim almis olacak.

Alt ve üst yapi çalismalari yapilacak

Mugla Büyüksehir Belediyesinden yapilan yazili açiklamada, çalismalarin Turgutreis ve Seyfettin Ince caddeleri ile muhtelif sokaklarda yapilacagi belirtildi. Yapilacak çalismanin 4 kilometre uzunlugunda olacagi açiklanan yazili metinde, su bilgilere yer verildi; “Dalaman ilçemizde bulunan Turgutreis caddesinde 760 metre kanalizasyon, Bin 70 metre içme suyu yapilacak. Ayrica Seyfettin Ince caddesinde Bin 350 metre kanalizasyon, 2 bin 400 metre içme suyu, Mimar Sinan Caddesinde 340 metre kanalizasyon ve 340 metre içme suyu, Cengiz Topel Caddesinde 320 metre kanalizasyon, 320 metre de içme suyu hat çalismasi yapilacak. Toplam 4 buçuk kilometre uzunlugunda uzunlugun da yapilacak alt yapi çalismalarinin ardindan üst yapi çalismalarina geçilecek”
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile