Büyüksehirden Kadin Hükümlülere 'Mor Yasam' Destegi

Büyüksehirden Kadin Hükümlülere 'Mor Yasam' Destegi

Mugla Büyüksehir Belediyesi, Türkiye’de ilk olan Mor Yasam Projesi ile Mugla E Tipi Kapali Ceza Infaz Kurumu ve Seydikemer Esen T Tipi Kapali Ceza Infaz Kurumunda kalan kadin ve çocuklarin temel ihtiyaçlarindan olan hijyen paketi dagitimina devam ediyor.

Her 3 ayda hijyen paketi dagitiliyor

Mugla Büyüksehir Belediyesi, Seydikemer Esen T Tipi Kapali Ceza Infaz Kurumunda ve Mugla E Tipi Kapali Ceza Infaz Kurumunda kalan 125 kadin ve 5 çocuk olmak üzere toplamda 130 hijyen paketi cezaevinde kalan kadin ve çocuklara dagitti.

Büyüksehir Belediyesi cezaevlerinde bulunun hükümlü kadin ve çocuklarina her üç ayda bir hijyen paketi dagitimi gerçeklestiriyor. Ekipler bu güne kadar iki cezaevinde bulunan 1828 kadin ve 61 çocuk olmak üzere 1889 adet hijyen paketi dagitimi gerçeklestirdi. Proje ile dagitilan paket içerisinde hijyenik ped, agda, sabun, sampuan, bulasik deterjani, çamasir deterjani, dis macunu, dis firçasi, banyo lifi, kulak çöpü, dudak koruyucu ruj, çöp poseti, topuk tasi, bulasik süngeri, tarak vb. gibi bir çok hijyen ürünü bulunuyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile