Büyüksehirden Okullar Bölgesine Üst Geçit

Büyüksehirden Okullar Bölgesine Üst Geçit

Sanliurfa Büyüksehir Belediyesi, kent merkezinde yaya can güvenliginin saglanmasi amaciyla okullar bölgesinde baslattigi üst geçit çalismasini sürdürüyor. Büyüksehir Belediyesi üst geçitlerin tamamlanmasiyla hem trafik akisi hem de yaya can güvenligini saglamayi hedefliyor.

Kent merkezi ve 13 ilçede adil bir sekilde hizmet veren Sanliurfa Büyüksehir Belediyesi, araç sürücüleri ve yaya can güvenliginin saglanmasi amaciyla Akabe Mahallesi ile Buhara Mahallesi’ni birbirine baglayan Gaziantep yolundaki okullar bölgesinde baslattigi üst geçit çalismasini sürdürüyor.

Kent trafiginin rahatlatilmasi amaciyla yeni bulvarlar ve yeni yollari Sanliurfalilarin hizmetine sunan Sanliurfa Büyüksehir Belediyesi, yaya can güvenliginin saglanmasi, vatandaslarin karsidan karsiya sorunsuz ve güvenli bir sekilde ulasmalarini saglamak amaciyla modern üst geçit çalismalarini sürdürüyor.

Sanliurfa Büyüksehir Belediyesi Ulasim Hizmetleri Daire Baskanligi ekipleri, Buhara mahallesindeki okullara güvenli ulasimin saglanmasi amaciyla kurulan üst geçitte son asamaya geldi.

Sanliurfa Büyüksehir Belediyesi vatandaslardan gelen talep ve önerileri degerlendirerek kentin farkli noktalarinda yaya trafiginin en yogun oldugu bölgede modern, kent estetigine uygun üst geçitler insa ediyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile